PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

18a edició del concurs escolar "Consumópolis"

A Internet, et creus tot el que hi veus?

Consumópolis és una plataforma educativa amb accés a informació i a activitats sobre consum responsable, que ofereix a la comunitat escolar una eina pràctica i dinàmica que contribueixi al desenvolupament integral dels consumidors actuals i del futur.
 
Anualment es du a terme un concurs escolar per equips, amb la participació de centres educatius d'arreu de l'Estat, en què l'alumnat participa en un joc en línia i fa un treball en equip. Les inscripcions per a l'edició d'enguany, que té com a lema "A Internet, et creus tot el que veus?", estan obertes fins al 22 de febrer.

18a edició del concurs: A Internet, et creus tot el que hi veus?

Per participar en el concurs cal registrar-se en el web https://consumopolis.consumo.gob.es entre el 4 d'octubre de 2022 i el 22 de febrer de 2023.

Un cop inscrits, els equips participants han de fer dues activitats:

  • Joc en línia. Disponible del 4 d'octubre de 2022 al 20 de març de 2023.
  • Treball en equip. Consisteix a elaborar un vídeo amb l'objectiu de convèncer l'entorn escolar, familiar i social de la necessitat d'utilitzar de forma responsable Internet, donant a conèixer les bones pràctiques en aquesta matèria. Cal penjar-lo en la plataforma entre el 10 d'octubre de 2022 i el 27 de març de 2023

Un cop fetes les dues activitats, els equips podran presentar a l'Agència Catalana del Consum la sol·licitud de participació en la fase catalana del concurs, del 28 de març al 14 d'abril de 2023. Els equips guanyadors en la fase catalana, passaran a participar en la fase estatal.

Per a més informació adreceu-vos a l’Escola del Consum de Catalunya: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..