PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

VIDEOCONFERÈNCIA DEL C.I.A.S I L'ALCALDESSA DE SABADELL

Els infants del C.I.A.S. (Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell), format per nens i nenes dels centres escolars dels 7 districtes la ciutat, de cinquè de primària a primer de l'ESO, van realitzar el passat dijous dia 30 una reunió on van comptar amb la presència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, a qui van poder exposar els seus dubtes, preocupacions i propostes derivades de la situació de crisi de la COVID-19.

Les principals preguntes ocupaven les fases de desconfinament, els nous escenaris que es contemplen a la ciutat i les mesures que cal tenir en compte a l'hora de sortir a l'espai públic.
Les qüestions sobre l'escola també han sigut un dels temes més debatuts, els infants volen saber quan retornaran a les aules i com ho hauran de fer.

L'alcaldessa, acompanyada del regidor d'educació, Manolo Robles, i la regidora de Cicles de Vida Sònia Sada, també ha fet una crida per a valorar l'educació i l'escola, ara que han d'estudiar a distància.

Els nens i nenes del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell seguiran treballant en nom de tots els infants per a millorar la ciutat.


RADIO  NOTÍCIA RADIO SABADELL 

  DIARI  NOTÍCIA DIARI DE SABADELL

   ORDENADOR   NOTÍCIA ISABADELL.CAT

 

Notícies