PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Enquestes de satisfacció sobre les escoles bressol

enquestes bressol

Durant el mes de juny del 2021 un total de 641 famílies i 131 professionals de les escoles bressol municipals van contestar les enquestes anònimes de satisfacció del curs 20-21.

L’estudi realitzat anualment inclou diferents àmbits de valoració dividits en quatre ítems:

  • aspectes relacionats amb la gestió, organització de l’escola i atenció a l’usuari
  • servei de menjador
  • pràctica educativa i personal docent
  • aspectes referits a l’ambient escolar i la participació de les famílies

Aquestes enquestes també inclouen un apartat de valoració global i dos espais on les famílies i els professionals tenen l’opció de referir-se de manera oberta als aspectes valorats més positivament, així com aquells factors en què caldria avançar. D’aquesta manera, es volen copsar les inquietuds de les persones usuàries i treballadores per tal d’elaborar propostes de millora continuada a les escoles bressol municipals.

Cal destacar que la valoració obtinguda, tant de famílies com dels professionals, ha estat d'un 9,31 (sobre 10) de mitjana. Aquesta bona valoració respon al treball dut a terme pels equips d’educadores que malgrat viure uns moments complicats a causa de la pandèmia, han abocat tots els seus esforços i il·lusions perquè els infants i les famílies sentin que l’escola bressol està al seu costat i els ofereix suport i acompanyament.