PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Nova edició del concert de Santa Cecília a càrrec de l'alumnat del Conservatori Professional

concert santa cecilia 

 

El dimarts 23 de novembre de 2021 a les 19:45 de la tarda a la Sala 1 de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el Conservatori Professional de Música de Sabadell celebrarà el tradicional concert de Santa Cecília.

En aquest concert participaran els alumnes del Grau Professional que van obtenir el Diploma d’Honor dels cursos de segon i quart del grau el curs 2020-2021.

El Diploma d’Honor és el reconeixement que atorga el centre als alumnes que obtenen l’excel·lència en la seva especialitat. Enguany han obtingut aquest reconeixement quatre alumnes de segon curs:  Bernat Casas (flauta de bec), Bernat Busquets i Clara Gil (violins), Laura Férez (piano),  i cinc de quart curs: Ricard Figaró (contrabaix), Carolina Hernández (violí), Maria Molina (cant), Jan Rebelles (acordió), i Aina Roca (trompeta).

En el gremi dels músics, Santa Cecília era venerada com la seva patrona i, en l’actualitat, és un dia de celebració entre aquest sector. Des de les escoles de primària i secundària, on els estudiants de música toquen davant dels companys, fins a conservatoris i sales professionals, s’organitzen concerts i audicions per celebrar aquesta pràctica artística a tots els nivells de la societat.

L’entrada al concert està organitzada per invitacions. Per assistir al concert podeu enviar un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.