PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

El repte

Desenvolupar actuacions que generin activitat econòmica, científica i formativa en qualsevol àmbit relacionat amb les ciències de la vida i la salut.

L’àmbit de les ciències de la vida i la salut és un sector de fort creixement en el futur atès l’increment de l’esperança de vida. I a Sabadell té un conjunt d’elements que el fan molt viable, i no només en la formació, sinó també en la innovació i en el desenvolupament de serveis i sistemes vinculats al disseny i a la tecnologia.

L'acord

L'acord

El 8 d’octubre de 2021, a l’edifici de l’antiga fàbrica Artèxtil de Sabadell, futura seu de la Unitat Docent d’Infermeria,  tenia lloc l'acte de signatura del protocol de col·laboració entre l’Ajuntament de Sabadell, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i la Fundit-ESDi, amb l’objectiu d’establir les bases per desenvolupar conjuntament una estratègia de formació, recerca i desenvolupament, així com en la creació d’empreses en uns equipaments de qualitat i amb programes degudament finançats, conformant així un Campus Urbà de Ciències de la Vida i de la Salut a Sabadell.