CA EN ES

Carnet de les Biblioteques Municipals de Sabadell

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t'obre moltes portes. Et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t'ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona.

presencial  Presencial

Quan?

Tot l'any

Què necessito?

- DNI, NIE o passaport

Més informació

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l'àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.).

El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.
Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

El carnet és personal i instransferible. L'ús del carnet suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

Podeu sol·licitar el carnet de dues maneres:

- adreçant-vos personalment a la vostra biblioteca més propera, o bé
- omplint aquest formulari amb les vostres dades i triar la biblioteca on desitgeu recollir el carnet imprès.


El carnet s'ha de recollir personalment a la biblioteca triada a partir de l'endemà de la sol·licitud.

Haureu de presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

En el cas dels menors de 14 anys cal que els pares o tutors signin la butlleta d'autorització que us donaran a la biblioteca.

La Diputació de Barcelona sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal per tal de poder tramitar la seva sol·licitud, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Aquestes dades s'integraran en el fitxer automatitzat "Xarxa de Biblioteques" i es cediran a una empresa externa, per a enquestes i per a la difusió de les activitats realitzades per la biblioteca en cas que s'hagi sol·licitat.

Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/1999, LOPD: per exercir aquests drets, la persona interessada pot adreçar-se a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa.

Heu perdut el carnet?
En aquest cas, heu de demanar un duplicat a la vostra biblioteca i cal abonar el preu públic corresponent vigent.

APLICACIÓ PER A DISPOSITIUS MÒBILS: l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, BibliotequesXBM, és l'aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques públiques de la demarcació de Barcelona tens més a prop i quines activitats t'ofereixen, també et permet dur el carnet de la biblioteca al teu mòbil i accedir al Catàleg Aladí.

L'App ofereix la mobilització del carnet, és a dir, incorpora el carnet de biblioteca a l'app i, per tant, quan la descarreguis ja no cal que duguis el teu carnet "físic" per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o gaudir dels avantatges culturals del carnet. El carnet de biblioteca es mostra a la pantalla del teu mòbil i el lector de codi de barres el llegeix directament. L'altra novetat de la versió actualitzada és que inclou un accés directe al Catàleg Aladí.

TRAMITAR

Presencial

  • Biblioteca Vapor Badia
  • Adreça: c. de les Tres Creus, 127
    Horari: Dilluns, dimarts i dimecres de 14.30 a 19.30 h Dijous i divendres de 9 a 14 h Dissabte tancat Agost: de dilluns a dimecres de 14.30 a 19.30 h de dijous a divendres de 9 a 14 h *La resta de biblioteques municipals romandrà tancada des del 31 de juliol fins l'1 de setembre. Demanar cita prèvia (trobareu l'enllaç a l'apartat WEB)