CA EN ES

Modificació de detall de llicència d'Obres

La comunicació prèvia de modificació de detall consisteix en presentar a l’Ajuntament, mitjançant instància normalitzada, alguna variació en el projecte aprovat, iniciades o no les obres.
Les modificacions de detall es comunicaran prèviament a la seva execució.

presencial  Presencial

Quan?

Tot l'any, un cop aprovada la corresponent llicència d'obres, s'hagin iniciat les obres o no, i dintre del termini d'execució establert.

Què necessito?

Per presentar la comunicació de la modificació de detall de llicència d’obres caldrà:

- Imprès de sol·licitud per duplicat.
Cal acompanyar la sol·licitud amb tota la documentació imprescindible que s’indica a l’imprès per tal de completar tot l’expedient.
- Exhibició DNI o NIF vigent en el moment de la presentació.
- En el cas de no presentar la documentació el sol·licitant, caldrà aportar full d’Autorització de representació (si és persona física o jurídica). Si qui autoritza és una persona jurídica, ha d’aportar l’escriptura d’atorgament de poders o de nomenament de l’administrador vigent. Cal exhibir fotocòpia del DNI/CIF vigent de la persona que autoritza i exhibir el DNI original i vigent de la persona autoritzada.
- Realitzar el pagament de la taxa corresponent (Autoliquidació taxa modificació llicència d'obres majors o menors, segons escaigui).

* Trobareu la documentació a presentar a l'apartat de Documents i enllaços relacionats i l'enllaç per a fer els pagaments a Més Informació.

Documents i enllaços relacionats

Més informació

TRAMITAR

Presencial

  • Sabadell Atenció Ciutadana d'Urbanisme
  • Adreça: c. del Sol, 1 3r
    Horari: dl.-dv.: de 9 a 14 h tot l'any inclòs l'agost Sol·licitar CITA PRÈVIA Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.