PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
IGUALTAT i LGBTI+

 

El 97% de les dones que s’adrecen al SIAD reben la primera atenció en menys de 48 hores hàbils

És una de les dades que es desprèn de la carta de compromisos i indicadors del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), que ha publicat els indicadors de l’any 2019. Podeu consultar-ne el document complet en aquest enllaç.

Com a dada positiva destaca també que l’any 2019 només s’han registrat 2 queixes, d’un total de 410 dones ateses. També s’han complert els objectius marcats quant a activitats de sensibilització organitzades, distribució de material, col·laboració amb les entitats i hores de formació realitzades pel personal especialitzat que treballa al SIAD.

En canvi, l’objectiu de publicar un mínim de 10 entrades al web de gènere no s’ha pogut assolir cada trimestre. Tampoc s’han pogut realitzar les primeres acollides per part de la Treballadora Social amb la promptitud que s’havia marcat, tot i que la majoria de dones ateses (un 68%) sí que han pogut fer la primera acollida amb aquesta professional abans de 15 dies hàbils.

L’equip del SIAD continua treballant intensament per donar el millor servei a les dones que s’hi adrecen, i queda a la vostra disposició per qualsevol dubte o comentari. Hi podeu contactar al telèfon 93 724 61 67 o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.