#OCTUBRE 2021
 

#MésEquitat = #MésÈxitEducatiu

slider web equitat

Els programes i accions per l’equitat i per potenciar al màxim la qualitat educativa, eixos fonamentals per a aquest curs 2021-2022

Les subvencions i ajuts per afavorir la igualtat d’oportunitats, promoure les activitats extraescolars i el lleure educatiu sumen 1.235.000 euros

Les accions per afavorir l’equitat, reduir les desigualtats i potenciar al màxim l’educació de qualitat seran els eixos fonamentals d’actuació municipal aquest curs 21-22. En aquest marc, l’Ajuntament destina 1.235.000 euros a beques per a llibres de text i material escolar, ajuts menjador i organització d’activitats extraescolars i foment del lleure educatiu. Així mateix, s’impulsen múltiples programes i línies de treball per promoure la igualtat d’oportunitats entre els infants i joves, afavorir la innovació i donar suport tant als centres com a les famílies i altres agents en la seva funció educadora.

 
 

Beques i ajuts 2021 - 2022: resolució

slider web beques

L’Ajuntament de Sabadell ha publicat la resolució de les beques de material i llibres per al curs 2021-22.

La llista és anònima, per tal que la confidencialitat i la protecció de les dades personals quedin assegurades.

Lresolució està publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament: CONSULTA RESOLUCIÓ.

Podeu consultar pel DNI de la persona sol·licitant i el número de tràmit de l’alumne/a. També us podeu posar en contacte amb el centre educatiu del vostre fill / filla.

Les famílies que no estiguin d’acord amb la resolució poden presentar recurs de reposició, omplint una instància general a qualsevol dels registres del Servei d’Atenció Ciutadana o través de la pàgina web de tràmits. en el termini d’un mes comptat des de la publicació de la resolució. La data límit és el 31 d’octubre de 2021.

 
 

Calendari Escolar 2021 - 2022

Aquest curs 2021 -2022 començarà el dia 13 de setembre i acabarà el 22 de juny.

La proposta de dies de lliure disposició fixats pel Consell Escolar Municipal (art. 3.3.) seran: 11 d'octubre, 7 de desembre, 28 de febrer i 18 de març. 

 
 

L'Escola Illa i el Conservatori i Escola de Música inauguren oficialment el nou curs escolar

Ahir 6 d'octubre, l'Escola Municipal d'Art Illa i el Conservatori i Escola de Música van inaugurar oficialment el nou curs escolar 2021 - 2022.

Podeu consultar les notícies que es van publicar al respecte al web de l'Ajuntament.

 
 

“Tot és ahir”, un repàs de la infantesa i joventut de Pere Quart

video premis joan oliver 2021

Amb motiu de l'acte de lliurament dels premis del Concurs Literari Joan Oliver, alumnat de 4t d'ESO de l’Institut Ca n’Oriac van preparar un vídeo sobre els records d’infantesa i joventut de l'autor.

El vídeo, que duu per títol Tot és ahir, inclou una adaptació del llibre Temps, records, de Joan Oliver, i tracta els temes següents: les tardes plujoses a la casa familiar sabadellenca, l’experiència amb els primers automòbils, els jocs i els banys amb els germans, el jardí de Ca n’Oliver –ple de paradisos infantils–, la mort d’alguns germans, la companyia dels gossos, les nits al Marquet de les Roques.

 
 

Nou web d'educació

noti nou web educacio 2021

Amb el propòsit que les persones usuàries trobin millor la informació, presentem el nou web d'Educació, amb tot el contingut del que fem com a departament però també destacant allò que pot ser del vostre interès.

Trobareu les notícies relacionades amb l'educació a la nostra ciutat així com aquella informació relacionada amb beques i ajuts, centres educatius, subvencions, entre d'altres.

El web és accessible a través de qualsevol dispositiu electrònic.

Si teniu algun dubte o voleu fer algun suggeriment sobre el nostre web, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a educacio@ajsabadell.cat

 
 
     
 
L’Ajuntament de Sabadell tractarà les dades personals necessàries per a l’activitat del servei d’Educació , amb la finalitat de gestionar i fer difusió de temes de l’àmbit educatiu, en els termes que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades RGPD 2016/679 i altra legislació vigent.
Les vostres dades no seran cedides a cap altra persona, sense la vostra autorització explícita. Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a qualsevol oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sabadell o enviant un correu electrònic a educacio@ajsabadell.cat. Les vostres dades es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió .