SBDEduca Juny 2022
 

Acte de cloenda de l’Escola Illa a l’Auditori del Casal Pere Quart de Sabadell

 

cloendailla2

Durant l’acte de cloenda del curs 21-22 de l’Escola Illa que s’ha dut a terme al Casal Pere Quart

s’ha fet la presentació dels Fashion Films de la Dress Code 22.41, la projecció del vídeo resum del curs i el lliurament dels premis als millors projectes finals i integrats de 2n curs, que han estat per l’Elena García d’Estilisme d’Indumentària, Belen Perea de Gràfica Publicitària i Clàudia Vilda d’Il·lustració.

 

“Musicades”: una marató musical que posa el focus en les dones

 

Musicades

Alumnes i docents del Conservatori oferiran una marató de concerts amb peces de dones compositores el 18 de juny al Teatre Principal

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell organitza “Musicades”, que té l’objectiu de recolzar el talent femení, fomentar la igualtat de gènere dins el món musical juvenil i integrar la vida musical del Conservatori a Sabadell. És per aquest motiu que l’alumnat i els equips docents i d’interpretació convidats van oferir concerts durant tot el dissabte 18 de juny al Saló del Teatre Principal. 

 

L’Escola de Música i el Conservatori recuperen els concerts de final de curs després de la pandèmia

 

Concertsfinaldecurs

Des de principis del mes de juny l’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional van iniciar la recta final del curs amb la programació d’audicions i concerts en diferents punts de la ciutat. Aquests concerts van representar la posada en escena del treball fet durant l’any davant de les famílies, i en els cursos  de Grau Professional a més, l’oportunitat de tocar en concerts oberts a tota la ciutadania.

 

Finalitza el programa Cultura Emprenedora que ha facilitat la creació de quatre cooperatives a les escoles Can Deu, Cifuentes i Joan Sellarès i Pla

 

cueme

El passat 8 d juny va tenir lloc a Fira Sabadell la cloenda del programa de Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) impulsat per la l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona. Alumnat de les escoles Can Deu, Cifuentes i Joan Sellarès i Pla han participat al llarg del curs en aquest projecte educatiu que ha permès acostar prop de 100 infants de cinquè i sisè de primària valors, hàbits i capacitats com la creativitat, la innovació, la responsabilitat social, l’autonomia personal, el treball en equip, l’assumpció de riscos, la relació amb l’entorn i coneixements matemàtics i lingüístics.

 

XXI edició dels premis de recerca Montserrat Miró i Marimón

 

montserratmiromarimon

El passat 21 de juny va tenir lloc el lliurament dels Premis de Recerca Montserrat Miró i Marimón, que arriben enguany a la XXI edició, convocats de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l'Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental. L’objectiu és el de reconèixer l'esforç de l'alumnat i el professorat en l'elaboració de treballs de recerca i en la seva projecció pública.

 

El Programa Ciutat i Escola resisteix a la pandèmia amb més de 40.000 participants durant el curs passat

 

banner superior ciutat i escola

El programa municipal Ciutat i Escola va tenir un total de 41.270 participants durant el curs 2021-22, malgrat les dificultats derivades de la situació de pandèmia. Tot i estar encara lluny dels registres habituals anteriors a la covid, la participació ha estat positiva i indica signes de recuperació.

 

Sabadell s’afegeix al projecte comarcal Recooperem d’aprofitament alimentari i inicia una prova pilot a sis escoles de la ciutat

 

recooperem

El projecte Recooperem és una iniciativa comarcal que fomenta l’aprofitament alimentari a les escoles i evita el malbaratament. És un projecte amb una doble vessant: social –ja que es permet fer arribar àpats cuinats a famílies vulnerables- i ambiental, atès que s’evita llençar matèria orgànica. Sabadell es suma des d’aquest mes de juny al projecte, amb una prova pilot a sis escoles de la ciutat amb l’objectiu d’iniciar el curs 2022-23 amb el projecte consolidat i estendre’l a més centres educatius.

 

Aquest curs tres escoles de Sabadell han celebrat el seu aniversari

enriccassassas

 

Acte 125è aniversari escola Enric Cassassas

El passat divendres 17 de juny a la tarda es va fer l'acte de celebració dels 125 anys de l’escola Enric Cassassas, una tarda amb sorpresa preparada pels nens i nenes i amb la  inauguració del grafiti realitzat entre tots i totes a la façan de l’escola.

 

L’Escola Samuntada mostrà públicament els treballs que l’alumnat ha realitzat amb la complicitat de l’Hospital Taulí

magnetsamuntada

El divendres 27 de maig s'inaugurà la Fira Magnet 2022 a l’Escola Samuntada. Durant aquesta jornada, l’alumnat mostrà els projectes que ha dut a terme amb l'acompanyament dels estudiants de medicina i els professionals de l'Hospital Taulí. Es el resultat del Programa Magnet que fa possible la col·laboració d’una institució de referència amb un centre educatiu, que permet desenvolupar un projecte de qualitat i atractiu per l’alumnat i les famílies.

 
     
 
L’Ajuntament de Sabadell tractarà les dades personals necessàries per a l’activitat del servei d’Educació , amb la finalitat de gestionar i fer difusió de temes de l’àmbit educatiu, en els termes que estableix el Reglament Europeu de Protecció de Dades RGPD 2016/679 i altra legislació vigent.
Les vostres dades no seran cedides a cap altra persona, sense la vostra autorització explícita. Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les o suprimir-les, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a qualsevol oficina del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sabadell o enviant un correu electrònic a educacio@ajsabadell.cat. Les vostres dades es conservaran mentre no se’n sol·liciti la supressió .