PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

POLICIA

 

 
          

POLICIA

 

Servei d'atenció a la víctima

Servei d'atenció a la víctima

Atenció personalitzada de les problemàtiques derivades de la violència de gènere i de la violència relacionada amb la discriminació, l’odi o la intolerància per aspectes religiosos o ideològics.

Llegir més

Unitat Canina

Unitat Canina

És una unitat formada per 4 gossos i 3 instructors i pionera a Espanya ja que els gossos que la formen han estat adoptats de gosseres i/o protectores i ensinistrats per a realitzar treball policial.

Llegir més

Consells de seguretat

Consells de seguretat

La prevenció és l'element més important per evitar robatoris o accidents, aqui trobareu un llistat amb consells que us seran d'ajuda.

Llegir més

Unitat de Vigilància Rural

Unitat de Vigilància Rural

La Unitat de Vigilància Rural està destinada a la vigilància dels espais naturals de la ciutat i s'encarrega de controlar i tenir cura de la superfície forestal i agrària de Sabadell.

Llegir més

Objectes perduts

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un servei ciutadà que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell i està dirigit a posar a la seva disposició aquells objectes trobats i/o recuperats.

Llegir més

Educacio viària

Educacio viària

Activitat educativa amb l’alumnat dels centres educatius. La prevenció i l’educació com a recurs per millorar la mobilitat i el respecte normatiu com a eix vertebrador per garantir la seguretat de conductors i vianants.

Llegir més

Policia Municipal

Adreça: Carrer de Pau Claris, 100,
08205, Sabadell
Telèfon: 092 - 900 112 092
Fax: 93 745 32 69
Correu:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
112 Accessible (Apple))
112 Accessible (Android)

 

  • "#INFOPMS ⚠️ Atenció als talls de trànsit en sentit Sud a la Gran via 🚧Busqueu vies alternatives #Sabadell twitter.com/sbdterritori/s…"

  • "#MOBILITATPMS⚠️Recordeu que estacionar en voreres, passeigs i passos de vianants, pot suposar una sanció econòmica i la retirada en grua 🚶🧑‍🦽Les voreres estan destinades a la circulació de persones ✅La col·laboració ciutadana fa que #Sabadell sigui una ciutat segura "

  • "#UNITATSPMS🚔 La nostra Unitat Rural realitza patrullatge de prevenció per tot l'entorn natural de #Sabadell 👉D'aquesta manera, prevenim tota mena d'infraccions administratives i penals ⛰️ Gaudeix d'un entorn rural amb respecte i no l'embrutis #SabadellSegura "

També et pot interessar...