PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Servei d'atenció a la víctima

Servei d'atenció a la víctima

Atenció personalitzada de les problemàtiques derivades de la violència de gènere i de la violència relacionada amb la discriminació, l’odi o la intolerància per aspectes religiosos o ideològics.

Llegir més

Unitat Canina

Unitat Canina

És una unitat formada per 4 gossos i 3 instructors i pionera a Espanya ja que els gossos que la formen han estat adoptats de gosseres i/o protectores i ensinistrats per a realitzar treball policial.

Llegir més

Consells de seguretat

Consells de seguretat

La prevenció és l'element més important per evitar robatoris o accidents, aqui trobareu un llistat amb consells que us seran d'ajuda.

Llegir més

Unitat de Vigilància Rural

Unitat de Vigilància Rural

La Unitat de Vigilància Rural està destinada a la vigilància dels espais naturals de la ciutat i s'encarrega de controlar i tenir cura de la superfície forestal i agrària de Sabadell.

Llegir més

Objectes perduts

Objectes perduts

L'oficina d'Objectes Perduts és un servei ciutadà que es troba ubicat a la Policia Municipal de Sabadell i està dirigit a posar a la seva disposició aquells objectes trobats i/o recuperats.

Llegir més

Educacio viària

Educacio viària

Activitat educativa amb l’alumnat dels centres educatius. La prevenció i l’educació com a recurs per millorar la mobilitat i el respecte normatiu com a eix vertebrador per garantir la seguretat de conductors i vianants.

Llegir més

Policia Municipal

Adreça: Carrer de Pau Claris, 100,
08205, Sabadell
Telèfon: 092 - 900 112 092
Fax: 93 745 32 69
Correu:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Horari: Servei permanent 24h

 

 

 

  • "#INFOPMS 🗓️ Final de mes ⚠️ Si vas a treure 💶, pren precaucions: ✅ Si pots, utilitza els caixers interiors i tanca’t amb pestell ✅ Tapa amb l’altra mà a l’hora de teclejar el PIN ✅ Millor si vas acompanyat/da #SabadellSegura "

  • "#INFOPMS 👮S'ha de reduir la interacció social i limitar-la a la bombolla ampliada Per frenar els contagis Recorda: 😷Mascareta obligatòria en espais tancats ↔️Distància de 1,5 m 🧼Renta't sovint les mans 🌬️Ventila els interiors ⚠️Limita l'activitat social #COVID19 #Sabadell "

  • "#INFOPMS 🌙S'AMPLIA EL TOC DE QUEDA NOCTURN fins al 30 de juliol ⏰De 1 a 6h del matí 👮T'has de desplaçar durant el confinament nocturn? ➡️Descarrega't l'APP #confinapp bit.ly/36DDea5 📲Porta el certificat al mòbil bit.ly/2V7B8cw #Sabadell #COVID19 "

També et pot interessar...