PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

TRÀMITS I GESTIONS

Carnet de les Biblioteques Municipals de Sabadell

El carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona t'obre moltes portes. Et permet gaudir dels serveis de totes les biblioteques públiques de Catalunya i t'ofereix descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona.

presencial  Presencial

Quan?

Tot l'any

Què necessito?

- DNI, NIE o passaport

Més informació

El carnet de la biblioteca és la targeta que us identificarà com a usuaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona. Permet utilitzar aquells serveis de la biblioteca pública que necessiten identificació i gaudir de molts avantatges en l'àmbit cultural (descomptes en entrades, botigues especialitzades, etc.).

El carnet és gratuït, no caduca i el poden sol·licitar tots els ciutadans.
Aquest carnet és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya.

El carnet és personal i instransferible. L'ús del carnet suposa l'acceptació de la Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats.

Podeu sol·licitar el carnet de dues maneres:

- adreçant-vos personalment a la vostra biblioteca més propera, o bé
- omplint aquest formulari amb les vostres dades i triar la biblioteca on desitgeu recollir el carnet imprès.


El carnet s'ha de recollir personalment a la biblioteca triada a partir de l'endemà de la sol·licitud.

Haureu de presentar algun d'aquests documents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència per acreditar la vostra identitat.

En el cas dels menors de 14 anys cal que els pares o tutors signin la butlleta d'autorització que us donaran a la biblioteca.

La Diputació de Barcelona sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal per tal de poder tramitar la seva sol·licitud, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent. Aquestes dades s'integraran en el fitxer automatitzat "Xarxa de Biblioteques" i es cediran a una empresa externa, per a enquestes i per a la difusió de les activitats realitzades per la biblioteca en cas que s'hagi sol·licitat.

Exercici de drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/1999, LOPD: per exercir aquests drets, la persona interessada pot adreçar-se a qualsevol de les biblioteques de la Xarxa.

Heu perdut el carnet?
En aquest cas, heu de demanar un duplicat a la vostra biblioteca i cal abonar el preu públic corresponent vigent.

APLICACIÓ PER A DISPOSITIUS MÒBILS: l'aplicació mòbil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, BibliotequesXBM, és l'aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que t'indica quines biblioteques públiques de la demarcació de Barcelona tens més a prop i quines activitats t'ofereixen, també et permet dur el carnet de la biblioteca al teu mòbil i accedir al Catàleg Aladí.

L'App ofereix la mobilització del carnet, és a dir, incorpora el carnet de biblioteca a l'app i, per tant, quan la descarreguis ja no cal que duguis el teu carnet "físic" per a tràmits com el préstec o autopréstec de documents o gaudir dels avantatges culturals del carnet. El carnet de biblioteca es mostra a la pantalla del teu mòbil i el lector de codi de barres el llegeix directament. L'altra novetat de la versió actualitzada és que inclou un accés directe al Catàleg Aladí.

TRAMITAR

Presencial

  • Biblioteca Vapor Badia
  • Adreça: c. de les Tres Creus, 127
    Horari: A partir del 23 de novembre i fins a nou avís, recuperem l'accés lliure amb aforament limitat. Dilluns de 15.30 a 20.30 h Dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h Dissabte tancat

També et pot interessar...

La meva carpeta

La meva carpeta

Consulta l'estat dels teus tràmits i altres gestions
Notificacions electròniques

Notificacions electròniques

Rep un avís al teu correu en relació a Guals, Ibi o Vehicles
Factura electrònica

Factura electrònica

Presenta les teves factures electrònicament
Tauler d'edictes

Tauler d'edictes

Edictes oficials d’exposició al públic d’actes municipals
Comentaris, suggeriments i queixes

Comentaris, suggeriments i queixes

Contacta en línia amb l'Ajuntament