PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El cartell “Una cançó massa sonada” de Jhayr Guillermo Barriga, imatge dels actes commemoratius del 25N: Dia contra la Violència envers les Dones

CARTELL 25N

 

El cartell Una cançó massa sonada, de Jhayr Guillermo Barriga, ha guanyat el concurs de cartells que representarà els actes commemoratius del Dia Internacional per a l’eliminació de les Violència envers les Dones 2019.

L’obra guanyadora ha estat seleccionada per un jurat que es va reunir el passat mes d’octubre i que va estar format pel director i dos professors de de l’Escola Illa, una representant del departament d’Imatge Corporativa de l’Ajuntament, la cap de servei i la tinenta d’alcaldessa de l’àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació.

Tal com afirma la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell, “aquest cartell ens mostra el concepte de lluita, de constància i de repetició. La partitura repetida dona suport al concepte de lluita i constància, mentre que el fet que és desmunti a la part final fa al·lusió al tema que es tracta en aquest dia de superació”. En aquest context, Morell també destaca que “amb aquest concurs i amb la commemoració del 25N, continuem sensibilitzant la població sobre les desigualtats de gènere i la necessitat d’anar avançar per eradicar la violència masclista contra les dones, que són una violació dels drets humans fonamentals”.

Per la seva banda, Jhayr Guillermo assenyala, que “el gràfic musical està basat en una cançó romàntica que té les notes modificades cap a la part final. De fet, si la toquem no acaba de sonar harmònicament. Això està fet com a referència al tema que es tracta el 25N i de com algunes conductes violentes poden acabar amb finals molt greus, fent malt bé el que ens envolta i a la nostra societat”.

Programa del 25N