PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Taller en línia: Creació de materials atractius de formació i difusió

Taller en línia: Creació de materials atractius de formació i difusió
Del 15 al 30 d'abril

20materialsatractius

Taller adreçat a persones professionals, persones voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell vinculades a la comunicació i difusió, en línia, de les activitats de l’entitat.

OBJECTIUS:

Conèixer diferents aplicacions de composició i maquetació, retoc d’imatges o bancs de recursos  per fer que els materials i les campanyes  de comunicació de la nostra entitat siguin més atractius.


CONTINGUTS:

  • Difusió i formació: els mateixos principis per a diferents finalitats, repàs i aprofundiment dels principis claus de comunicació i periodisme digital.
  • Aplicacions gratuïtes i lliures per retocar imatges: Bancs d’imatges lliures i gratuïts, eines en línia per editar imatges i fotografies, característiques tècniques d’imatges.
  • Aplicacions per crear vídeos: requeriments tècnics per gravar un vídeo amb mòbil o càmera compacta digital eines senzilles i gratuïtes per editar i publicar vídeos.
  • Aplicacions de música i sons: bancs de sons i música lliure i gratuïta, programes per gravació i editar àudio.


METODOLOGIA:

Docència: Colectic  SCCL
Durada: 6 hores
Data: Del 15 al 30 d’abril de 2020
L’aforament és limitat

Cal inscripció prèvia: complimentant el full d'inscripció

Un cop rebuda la inscripció ens posarem en contacte per correu electrònic amb la persona interessada per confirmar la plaça.

Curs gratuït


>> Descarregar pdf