PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

PRIMERA MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS

Ens plau convidar-vos a la 1a Mostra Internacional de Cinema de les Persones Grans, un programa per reivindicar el protagonisme social de les persones grans a partir de llargmetratges, curts i xerrades, que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juny al Cinema Imperial.

Durant aquests tres dies es projectaran pel·lícules, algunes de les quals han estat premiades en diferents concursos, curtmetratges i s’organitzaran xerrades i debats, per oferir noves mirades sobre el fet de ser i fer-se gran, reivindicar el protagonisme de les persones grans en el seu entorn social, trencant a la vegada estereotips sobre aquesta etapa vital u reflexionant sobre els reptes i problemàtiques.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i l’Associació Cultural elParlante i compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat i l’Institut Català de les Empreses Culturals.
La inauguració tindrà lloc a les 17:30 h del divendres 10 de juny, a la Sala 3 de l’Imperial, en un acte on hi assistiran l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el director de elParlante, Albert Cohen.

L’entrada és gratuïta. Es poden recollir les entrades a les taquilles del Cinema Imperial, el dimecres 1 i el dijous 2 de juny, a la tarda de 4 a 8

archivo-pdf.png  PROGRAMA PRIMERA MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS PDF

archivo-pdf.png  CARTELL PRIMERA MOSTRA INTERNACIONAL DE CINEMA DE LES PERSONES GRANS PDF

 

MOSTR

 

  • CATEGORIES: Gent gran
  • TAGS: 1a Mostra Internacional de Cinema de les Persones Grans