PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Skatepark del Parc Catalunya

Localització i contacte

  • Adreça: parc de Catalunya,
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

La zona per a patinadors del Parc Catalunya, està situada molt a prop a la plaça de Matagalpa, en uns terrenys d'uns 150 metres quadrats.La plataforma té una superfície de 28 x 13 metres i de 15 cm de gruix i la seva construcció va tenir un cost de 25.217'362 euros.Els laterals d'aquesta plataforma estan protegits amb baranes i al damunt del formigó s'hi col·locaran diferents elements especials per a la pràctica de l'skate.
Pista de monopatins i patins


La plataformaNota de premsa DS 18-01-06:La pista de Skateboard s'ampliarà en els propers mesos desprès de l'aprovació del projecte que ha realitzat l'ajuntament. L'actuació consistirà en incrementar el nombre d'elements del equipament i en redistribuir alguns dels que ja existien.


Així mateix, per garantir la plena seguretat dels practicants, s'incorporaran de nou elements com, per exemple, diversos tancaments laterals i posteriors de les unitats i baranes de protecció per tal d'evitar més caigudes.La millora tindrà un cost de 59 mil Euros i serà executada per l'empresa Tip Top Comunicación SL.