PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

25
Octubre
2017

Curtmetratges del Mecal i estrena de "Dives", dels sabadallencs Seixanta, a Ca l’Estruch

Avui al vespre es projecta la sessió de tardor del Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona i dissabte, teatre local

Curtmetratges del Mecal i estrena de

Avui, a les 9 del vespre, es projecta la sessió de tardor de Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, a Ca l’Estruch. Una oportunitat única per gaudir dels millors curtmetratges de producció nacional, estatal i internacional, minuciosament seleccionats segons estrictes criteris de qualitat.

La sessió inclou nou de les propostes més originals i agosarades que s’han pogut veure durant la 19a edició del certamen. Es projectarà un videoclip (Kolschik), cinc curtmetratges de ficció (Waste, Halko, Decorosa, The Good Mother i Estribillo) i tres d’animació (Amor de mono, One Minute Art History i Birdy Wouaf Wouaf), procedents del Regne Unit, Espanya, Finlàndia, Rússia, Xina i França.

Dissabte, estrena d’un vodevil psicotròpic

Després de l’èxit de Celebració, la companyia sabadellenca Seixanta s’endinsa en el fascinant món del glamour, els lluentons... i el divisme. Dives, dirigida per Jordi Torra i Eulàlia Figuerola, s’estrenarà dissabte 28 d’octubre, a les 9 del vespre.

Dives, un vodevil psicotròpic, presenta un món en el qual la ironia, l’humor i la disbauxa ho inunden tot. En aquest aquest món una cantant, una actriu i una escriptora es planten: volen ser dives! Estan cansades que se les menystingui i no se les valori prou. Quan s’adrecen a una famosa acadèmia que entrena futures dives, comencen a coincidir amb els tipus més estranys que haguessin pogut imaginar i constaten que allí s’hi fan servir mètodes poc ortodoxes i no gaire legals

Participen en l’obra: Eulàlia Figuerola, Cristina Oliver, Begoña Pros, Pere Pascuet, Pere Macià, Toni Furriols, Laia Oliveras, Txell Montsech, Jordi Ayguadé, Montse Torras, Josep Valldeperas, Conxita Martinez, Montse Cerrillo, Abril Casañas, Gemma Mercader, Jordi Torras, Gabriel Fabra i Max Torras.