PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

08
Maig
2018

El Tour del D’A Film Festival de Barcelona torna a Sabadell

Entre el 10 i 11 de maig es podran veure 4 pel·lícules

El Tour del D’A Film Festival de Barcelona torna a Sabadell

Durant els dies 10 i 11 de maig, al cinemes Imperial es podran veure 4 pel·lícules pertanyents al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona 2018.

La selecció de films que arriben a la ciutat és tasca de Cineclub i es fa en funció dels paràmetres i el criteri de cada cineclub. A Sabadell es podrà veure Dhogs (dijous 10 de maig a les 20 h), òpera prima d’Andrés Goteira, el títol prové de la fusió anglosaxona entre dogs (gossos) i hogs (porcs) i simbolitza la barreja d’agressivitat i submissió que l’ésser humà té a dins per naturalesa. També A Ciambra (dijous 10 de maig a les 22.30 h), aposta de ficció però amb un fort arrelament i empremta documentalista que narra les desventures d’una família nombrosa d’una comunitat gitana a la postergada i explosiva regió de Calàbria.

El divendres, 11 de maig, es podrà veure Sollers points (20 h), que incideix en la vida passatgera del protagonista, que es troba en llibertat provisional, en la qual res queda i tot es va improvisant sobre la marxa, però també aquella vida marcada lamentablement per la solitud. I Le lion est mort ce soir (22.30 h) una reflexió lúdica i de debat, de com representar la mort del personatge.

El Tour D’A

El Tour del D’A es realitza amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i arriba a Sabadell gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i Cineclub Sabadell.

El D’A Film Festival ofereix, cada primavera, un repàs exhaustiu de l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir d’una sèrie de pel·lícules amb un llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinats amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

El festival arriba a la vuitena edició consolidant la seva aposta pel millor cinema del moment i acostant al públic el millor de les cinematografies contemporànies, des dels films més destacats de l'any, a les millors òperes primes o una important presència del cinema espanyol mes recent.

Programa