PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

21
Febrer
2017

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural dedicada al món del cinema

La celebració es vincula també al Carnaval i es tancarà divendres amb una jornada de portes obertes

L’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural dedicada al món del cinema

Del 20 al 24 de febrer, l’Escola Joan Montllor celebra la setmana cultural del centre, enguany dedicada al món del cinema. Sota el lema 3,2,1 acció al Montllor, aquests dies s’estudiaran els inicis i la història del setè art, els gèneres, el vocabulari propi d’aquest món, personatges i bandes sonores. Així mateix, la celebració es vincularà al Carnestoltes. Tot plegat es tancarà divendres amb una jornada de portes obertes.

Com a part de les activitats, i al llarg de la setmana, l’alumnat participarà en diferents tallers plàstics, de gastronomia, de confecció de les disfresses, preparació de danses, etc. També hi haurà racons de decoració i exposició de treballs dels nens i nenes als vestíbuls i passadissos de l’escola.

Claquetes, càmeres, estrelles, Òscars, decorats, siluetes de personatges molt coneguts i una gran pancarta anunciant la setmana cultural seran altres elements presents aquests dies al centre. Així mateix, es comptarà amb Pere Cornellas i Ricardo Massari com a experts en la matèria.

El dia 23, l’escola celebrarà el Dijous Gras, menjant truita i participant en una gimcana de jocs per diferents espais del centre.

El divendres, 24, la jornada de portes obertes tindrà lloc a la tarda. Entre les propostes, hi haurà actuacions a la pista –cada grup oferirà una dansa– i es portarà a terme una desfilada de disfresses. Com a cloenda hi haurà un berenar dolç a les aules preparat per les mares i pares.

També durant la setmana cultural s’estrenarà l’obra de teatre El camí de Nasradin, a càrrec dels alumnes de 4t.