PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

14
Març
2017

L’Institut Arraona participa en un intercanvi amb un institut francès per acostar l’alumnat al món del cinema

Avui els alumnes del Collège Roland Garros, que visiten aquests dies Sabadell, han estat rebuts a l’Ajuntament

L’Institut Arraona participa en un intercanvi amb un institut francès per acostar l’alumnat al món del cinema

Alumnat i professorat del Collège Roland Garros de Niça (França) han estat rebuts aquest matí al Saló de Plens de l’Ajuntament, durant una visita que el grup realitza aquests dies a Sabadell, com a part d’un intercanvi amb l’Institut Arraona. L’intercanvi, s’emmarca en un projecte eTwinning, una comunitat de centres escolars europeus que ofereix als equips educatius una plataforma per comunicar-se, col·laborar i desenvolupar diverses iniciatives.

En aquest cas concret, el projecte porta per títol Lumière, moteur... ¡Acción!, i consisteix en un apropament de l’alumnat al món del cinema en un context internacional. La tasca final consistirà en el rodatge d'un curtmetratge en llengua estrangera, que serà compartit en un espai comú d'eTwinning perquè els socis de l’altre centre puguin visionar-lo, comentar-lo i decidir part de la nota.

La participació de l’Institut Arraona respon a un triple objectiu: cultural, per descobrir el territori i costums d’una de les regions franceses; lingüístic, per reforçar l’aprenentatge de la llengua francesa, i pedagògic, ja que l’alumnat haurà de treballar diversos materials, desenvolupant diferents competències.

Avui, durant la rebuda a l’Ajuntament, el tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha donat la benvinguda a la ciutat als alumnes i ha comentat que “des del Govern donem les gràcies a tots els professionals que dediquen esforços a vetllar per l’educació dels seus alumnes en sentit ampli a partir d’intercanvis amb altres centres educatius”.

Com a part de l’intercanvi, alumnat de l’Arraona va visitar Niça fa unes setmanes i ara l’alumnat francès passa uns dies a la nostra ciutat. Durant la visita, hi haurà dies d’immersió a classe amb els seus companys i companyes de Sabadell. També conviuran amb famílies i faran diferents activitats culturals i de lleure.