08
Febrer
2019

Recepció a Lluís Rivera, guanyador del premi Goya als millors efectes especials per la seva feina a Superlópez

Ha estat rebut per l’alcalde Maties Serracant i el regidor de Foment a les Arts Audiovisuals Miquel Soler

Recepció a Lluís Rivera, guanyador del premi Goya als millors efectes especials per la seva feina a Superlópez

El sabadellenc Lluís Rivera, guanyador d’un premi Goya als millors efectes especials per la seva feina a Superlópez, ha estat rebut per l’alcalde de Sabadell Maties Serracant i el regidor de Foment de les Arts Audiovisuals Miquel Soler.

Maties Serracant ha felicitat els guanyadors i ha afirmat que

Sabadell va tenir en el seu moment grans precursors del món del cinema, cosa que ara fa possible que sorgeixin molt bons professionals, amb productes de qualitat i que, a més, reben premis

Per Miquel Soler

és una gran satisfacció que un sabadellenc sigui doblement premiat amb una pel·lícula com aquesta. I encara més que ho sigui per la part tècnica, que és una categoria molt potent i en evolució, que primerament no existia

Els Goya són els guardons més importants que es concedeixen al cinema espanyol, i aquest any ha celebrat la seva 33 edició.

Per a Rivera, aquest guardó és el segon premi Goya que guanya, el primer va ser fa dos anys amb la pel·lícula Anacleto agente secreto. Rivera, també va estar guardonat fa uns dies amb el premi Gaudí per a la mateixa categoria, el quart Gaudí de la seva carrera professional.

Rivera es mostra orgullós del seu treball i s’ha mostrat molt feliç amb el premi i ha assenyalat que

ens fa molta il·lusió rebre aquest premi per una feina que fem des d’aquí, amb un noranta per cent de proveïdors locals

I ha afegit que

se senten molt còmodes treballant al Vallès, on hi ha un bon estol d’actors i de tècnics, tot i que “ens falta una mica d’infraestructura per poder treballar en condicions”.

Lluís Rivera, fundador de l’empresa d’efectes especials i de doblatge In Extremis Film Services, ubicada a Barberà del Vallès, aposta pel Vallès i la indústria vallesana en el 80% de les seves compres. Actualment estan treballant per a la pel·lícula Bajo Cero de Lluis Quilez, produïda per Morena Films.

Superlópez

Superlópez, dirigida  per Javier Ruiz Caldera i protagonitzada per Dani Rovira, va ser gravada en part a Sabadell, concretament a l’Artexil i a l’antiga Estació de Sabadell Rambla. L’Ajuntament hi va col·laborar en la cessió d’alguns espais.