PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

03
Gener
2019

Sessió de cinema familiar amb la pel·lícula “Ernest & Celestine”, aquest dissabte

Amb guió de Daniel Pennac, es projectarà als cinemes Imperial, amb la col·laboració de Cineclub Sabadell

Sessió de cinema familiar amb la pel·lícula “Ernest & Celestine”, aquest dissabte

El dissabte 5 de gener, a les 11 del matí, es projectarà la pel·lícula Ernest & Celestine als cinemes Imperial. Aquesta sessió té un cost de 2 € i s’emmarca dins la programació d’activitats de Nadal organitzades per l’Ajuntament de Sabadell, en aquest cas amb la col·laboració de Cineclub Sabadell.

El film va dirigit al públic familiar, amb la voluntat d’acostar als infants de Sabadell el cinema infantil d’arreu i de tots els temps, tot acompanyant-lo d’eines didàctiques i lúdiques, com també amb la voluntat de promoure una producció cinematogràfica de qualitat. Es tracta d’una proposta cultural en què l’experiència cinematogràfica té un valor important i que forma part de la programació nadalenca des de l’any 2012.

Ernest & Ceslestine és un film d’animació de l’any 2012, amb guió de Daniel Pennac i direcció de Benjamin Renner, Stéphane Aubier, Vincent Patar. Ha rebut molts reconeixements, entre els quals a la millor pel·lícula d’animació dels Premis Cèsar (2012) i de l’associació de crítics de Los Ángeles (2013), i a més ha estat nominat a diferents premis.