02
Juny
2023

Les Piscines Municipals Joan Serra celebren el seu vintè aniversari

Les Piscines Municipals Joan Serra celebren el seu vintè aniversari

Les Piscines Municipals Joan Serra han elaborat un programa d’activitats per commemorar el vintè aniversari de la seva entrada en funcionament. Els actes comencen el dissabte 3 de juny, al migdia, amb una jornada de portes obertes i una exhibició de natació artística sincronitzada. El programa d’activitats es perllongarà fins al dimarts 13 de juny.

Al llarg de la propera setmana s’han programat diferents propostes, com ara sessions de ball, competicions, una caminada popular, un sopar de carmanyola, tallers, o fins i tot una competició de fitness. El programa és obert a tota la ciutadania i les activitats són gratuïtes. El calendari és el següent:

Dissabte 3 de juny

11:45 h JORNADA de PORTES OBERTES

NATACIO ARTISTICA SINCRONITZADA

Dilluns 5 de juny

19:30 h ESPECIAL BATXATA

Dimecres 7 de juny

19:30 h TRIATCROSS (50 min ciclo + 30 min aquacross) Cal banyador

Dijous 8 de juny

8:00 h CAMINADA POPULAR

Divendres 9 juny

19:00 h ZUMBA FLUOR

21:30 h SOPAR de CARMANYOLA amb música a la fresca a càrrec de Dj Soclalilalola i David Merino

Dissabte 10 de juny

9:00 h AQUAZUMBA

10 h AMERICANA de TENNIS i PADEL

11:30 h JOCS AQUATICS INFANTILS

12:30 h CONCURS de TRUITES i PASTISSOS

18 h GIMKANA SOBRE RODES (calen patins)

18 h JOANOT de FERRO

18:30 h JORNADA de PORTES OBERTES de GIMNÀSTICA RITMICA

Diumenge 11 de juny

Dinamització infantil

10.30 h ESTIRAMENTS a l’AIRE LLIURE

13 h BOTIFARRADA a càrrec de Lauro Eventos del Valles

Dimarts 13 de juny

19:00 h ESPECIAL CICLO INDOOR

Del 5 al 10 de juny REPTES a FITNESS

Torneig de King&Queens League 9 i 10 de juny

Vint anys

Les Piscines Municipals Joan Serra es van inaugurar el 24 de juliol de 2003. Van néixer amb l’objectiu d’oferir a la ciutadania l’opció de tenir una vida més activa per fomentar hàbits saludables, ser un espai social i promoure l’economia de Sabadell per mitjà de l’esport. És un equipament esportiu singular, amb sala de fitness, sales d’activitats dirigides, piscina coberta, zona exterior i pistes de tennis i pàdel. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) és l’entitat encarregada de la gestió del servei.

En aquests 20 anys el número de persones usuàries ha anat fluctuant i, actualment les Joan Serra donen servei a més de 3.500 abonades i més de 1.500 cursetistes de diferents modalitats (natació, raqueta, sincronitzada, multisport). L’equipament ofereix diferents serveis des del Fitness fins a les activitats dirigides com el zumba, total body, ioga, pilates, cicló indoor, etc. També aquagym i disciplines promogudes per la marca Les Mills (body pump, body combat).

Actualment, les PM Joan Serra consten dels espais següents: Piscina climatitzada 25 x 16.67 metres; Hidromassatge - Piscina lúdica; Sala fitness de 600 m2; 4 sales d’activitats dirigides; 4 pistes de pàdels de vidre, 3 pistes de tennis; una pista poliesportiva; sauna i sala de massatges; centre estètic; centre mèdic; solàrium; terrassa; vestidors diferenciats (grups, per a famílies i per abonats); i una zona d’aparcament.

L’equipament porta el nom de Joan Serra i Llobet, primer guanyador del premi al Millor Esportista de Sabadell, el 1950, i esportista olímpic com a porter de la selecció espanyola de waterpolo a Londres (1948) i a Hèlsinki (1952).

Categories Districtes, Cultura i esport, Esports Tags 20è aniversari piscines Joan Serra, Piscines Municipals Joan Serra