28
Setembre
2022

El programa d’Activitats Físiques per a Adults i Persones Grans comença amb noves activitats

El programa d’Activitats Físiques per a Adults i Persones Grans comença amb noves activitats

El programa municipal d’Activitats Físiques per a Adults i Persones Grans comença el proper dilluns 3 d’octubre amb la incorporació de noves activitats. Les classes acabaran el 16 de juny del 2023. En total, s’ofereixen prop de 1.000 places distribuïdes entre 42 grups d’activitats.

Es mantenen les activitats dels curs anterior i s’incorporen dues noves activitats a Can Balsach: Body-Combat i Hiit-Core.

  • Body Combat: Exercici cardiovascular on es fan diferents moviments de les arts marcials, sense contacte, en un format coreografiat seguint el ritme de la música.
  • Hiit-Core: fusió de HITT (entrenament per intervals d’alta intensitat amb combinació d’exercicis aeròbics i anaeròbics, que permeten el treball de la resistència i la força) i CORE (treball de la musculatura abdominal, lumbar, de la pelvis, els glutis i la musculatura profunda de la columna).

Els espais on es du a terme el programa són Can Balsach, CEM Olímpia i CEM Sabadell Sud, Centres Cívics de Sant Oleguer, Creu Alta i Poblenou, i Escola Roureda. S’ofereixen diferents grups d’activitat, segons el grups d’edat següents:

  • De 16 a 64 anys: Gimnàstica de Manteniment, Tonificació, Tono Pilates, Pilates, Body-Tono, Hit-Core, Body-Combat, Sumba i Global Training.
  • Més de 64 anys: Gimnàstica per a Persones Grans
  • Per a tothom a partir de 16 anys (intensitat més baixa): Ioga, Equilibra’t, Hipo-Pressius, Tono-Pilates, Gym-Músic, Tai-Txi, Move and Balance, Reeducació Postural, Gym- Lúdic i Gym-Suau.

Cal tenir en compte que la demanda en determinats grups supera àmpliament l’oferta. Per això, cada any es fixa un període de preinscripció i posterior sorteig de places, que aquest any va tenir lloc el passat 12 de setembre. A hores d’ara, però, encara queden places en alguns grups i el període prorrogat d’inscripció continua obert. Es podran fer de manera presencial a totes les oficines d’atenció ciutadana i també al Despatx Lluch, amb cita prèvia (https://citaprevia.sabadell.cat o per telèfon al 010 o 93 745 3110 ). També es podran fer de forma telemàtica amb certificat digital al web de municipal, clicant aquí