10
abril
2014

La Festa de l’Esport de Sabadell celebrarà el proper 24 d’abril la 61 edició, expressant el reconeixement als esportistes, entitats i tots aquells que fan possible l’esport a la ciutat

El Teatre Principal ha acollit aquest dijous la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 61 d’aquest esdeveniment

El Teatre Principal ha acollit aquest dijous la presentació d’una nova edició de la Festa de l’Esport, la número 61 d’aquest esdeveniment. Durant l’acte s’han proclamat i reconegut les 10 entitats i els 10 esportistes finalistes i, com a novetat, les 10 entitats finalistes que optaran al premi SMATSA a les tres millors entitats en la promoció de l’esport.

També s’ha fet un reconeixement als patrocinadors de la celebració, pel compromís mostrat amb l’esport de la ciutat i s’han donat a conèixer els premis que es lliuraran durant la celebració de la Festa. La 61a edició de la Festa de l’Esport de Sabadell, durant la qual es proclamaran l’Esportista i Entitat més destacats de l’any 2013, tindrà lloc el proper dijous, 24 d’abril, al Teatre Principal.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sabadell i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha felicitat avui durant la presentació

totes les entitats i esportistes i demanar-vos que continueu treballant tan intensament com heu fet fins avui.  Cada entitat i esportista tira endavant un somni individual o col·lectiu que també és un somni de la ciutat.

Així mateix, ha volgut agrair als patrocinadors i col·laboradors de la Festa el seu compromís, així com al Jurat i

a totes les juntes directives de les entitats esportives de Sabadell per les hores de dedicació sense demanar res a canvi.

Les entitats esportives finalistes de la 61a edició són: Joventut Atlètica Sabadell, Club Esportiu Sant Nicolau, Societat Coral Colon, Centre d’Esports Sabadell FC, OAR Gràcia Sabadell, Unió Excursionista de Sabadell, Associació Esportiva Can Deu, Unió Subaquàtica de Sabadell, Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

Els esportistes finalistes són: Sergio Ruiz Serrano, Cristian Tello Herrera, Marina Fernández Moreno, Núria Gomà Lleonart, Aschwin Wildeboer Faber, Judit Ignacio Sorribes, Esther Núñez Morera, Jennifer Pareja Lisalde, Maica Garcia Godoy i Mati Ortiz Reyes.

D’altra banda, el Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats té la novetat que també se sotmetrà a votació el mateix dia de la Festa. S’escolliran tres entitats entre les següents finalistes: Club Esportiu Escola Pia, Creu Alta Sabadell Bàsquet, Escola de Futbol de Sabadell, Unió Esportiva Sabadellenca, Sabadell Nord Club de Futbol, Club Gimnàs Llenas, Club Gimnàstic Catalunya, BM Pau Casals, Club Esportiu la Creu i Falcons Sabadell Associació Esportiva.

La Festa de l’Esport compta amb el patrocini de Serveis Medi Ambient SA Smatsa, Banc Sabadell, El Corte Inglés, Mañero Constructors, Fundació Club Natació Sabadell, Snooker Sabadell i Abant.net Premis i Publicitat. Hi col·labora Viatges i autocars Montblau.

Guardons

Durant la celebració del proper 24 d’abril, i com és habitual en la Festa de l’Esport de Sabadell, el Club Natació Sabadell rebrà un homenatge especial, atès que, per la magnitud, nombre de socis, diversitat d’activitats esportives i fites assolides pels seus esportistes, no participa amb la resta d’entitats com a millor entitat de l’any.

La relació de premis d’aquesta edició, a més de l’esportista i l’entitat més destacats del 2013 són els següents:

La Festa de l’Esport oferirà un especial reconeixement a tres persones pel seu treball en el món de l’esport. És el “Premi Fundació Club Natació Sabadell”, que s’atorgarà a Ramon Serra González, per la seva dedicació al món del ciclisme; a Juan José Murillo Romo, per la seva dedicació al món del futbol; i a Josep Marquina Serna, per la seva dedicació al món del futbol sala.

El Premi “Fundació de l’Esport Sabadellenc” en homenatge a les entitats que han celebrat el seu aniversari es lliurarà al Club d’Escacs Arraona Merinals, pel seu 25è aniversari, al Club de Petanca Can Rull, pel seu 25è aniversari, i al Club Esportiu Mercantil, pel seu centenari.

El Premi “Serveis Medi Ambient SA (SMATSA)” a la Promoció de l’Esport a entitats s’atorga a tres entitats que s’escullen d’entre les 10 entitats abans esmentades.

El Premi “Abant.net” a la tasca arbitral en el món de l’esport es lliurarà a Jordi Suàrez Sotos.

El Premi “Snooker” a l’organització d’esdeveniments esportius serà per al torneig internacional mini i infantil Topbasquet “Ciutat de Sabadell”.

El Premi “El Corte Inglés” a entitats per la seva tasca de promoció de l’esport escolar serà per a l’Associació Esportiva Escolar Institut Ribot i Serra, Col·legi Mare de Déu de la Salut, Escola Pau Casals, Escola Mas Boadella i Institut Ferran Casablancas.

El Premi “El Corte Inglés” per la tasca de promoció de l’esport escolar s’atorgarà a Isaac Fernández Aguilera, de l’escola Immaculada.

El Premi “Banc Sabadell” a la projecció esportiva es lliurarà a Alexis Rodríguez Coronado (atletisme), Pau Jover Escapa (escalada), Remei Prat Riera (handbol), Laura Cruz Ortiz (karate) i Carla Abellán Valle (waterpolo).

El Premi “Mañero Constructors” als equips que han pujat de categoria o han quedat campions de la seva competició serà per: Club Esportiu Sant Nicolau (bàsquet); Societat Coral Colon (billar / escacs); Club Esquash Malibú Esportiu  (esquaix); Centre d’Esports Sabadell (futbol); UD Marina (futbol) i Club Natació Sabadell (waterpolo / futbol sala).

El Premi a la integració social a través de l’esport s’atorga al Club Esportiu Discapacitats San Rafael.

El Premi a l’esport per a discapacitats psíquics es lliurarà a Grandalla per la seva tasca de foment de l’esport  en les persones amb discapacitat intel·lectual.

El XXVII Memorial “Joaquim Gorgori i Pardellans” enguany es concedirà a Joan Barberà Petit per la seva brillant tasca en el món del periodisme esportiu.