19
Gener
2018

Comença la temporada d’excursions de natura per a la gent gran

L’oferta proposa excursions matinals o excursions de tot el dia

Comença la temporada d’excursions de natura per a la gent gran

Els dos programes de passejades per a la gent gran organitzats per l’Ajuntament de Sabadell amb la coordinació i direcció de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) inicien, un any més, la temporada amb l’objectiu de promoure l’envelliment actiu entre les persones grans de la ciutat tot gaudint de la natura.

 

Les sortides per a la gent gran són un programa que compta amb dues modalitats de sortides. D’una banda, les Excursions Matinals, i que al llarg d’aquest 2018 permetran a la gent gran visitar espais com ara: Monistrol de Montserrat-La Puda; Sant Andreu de la Barca-Martorell; De Calders a Monistrol de Calders pels Gorgs Blaus; La Rierada; Rocafort i les Tines de la Vall del Flequer; La Sèquia de Manresa: Balsareny; La Sèquia de Manresa: de Santpedor a Manresa.

Aquesta sortides es faran amb autocar, entre les 8 i les 2 del migdia, i l’any passat van comptar amb un total de 532 participants.

D’altra banda, el programa es completa amb les Excursions de Tot el Dia, que proposen caminar entre tres i quatre hores a bon ritme amb desnivells entre els 130 i els 450 m. Aquestes excursions són de dia sencer amb la possibilitat de dinar de restaurant o portar una carmanyola i al 2017 van participar un total de 695 persones.

Enguany els espais a visitar, a partir del 20 de febrer, són: Begues i Castell d’Eramprunyà; l’Altavall del Corb; Volcà de la Banya del Boc; La Vall de Llémena; Cingles de Tavertet; La Cerdanya La Fou de Bor i el Camí dels Capellans; Volta pel Parc del Foix; Castell de Sant Llorenç del Munt des de Sant Julià de Vilatortà i Els Cingles de Bertí.

 

Categories Cultura i esport, Esports, Gent gran Tags esports, excursions, gent gran, persones