11
Desembre
2019

Un grup de joves de Torre-romeu organitza la inauguració del nou Espai Obert d’Activitats Esportives i Lúdiques del barri

És un dels fruits del projecte Som Torre-romeu, que vol millorar les condicions de vida de la població d’aquest barri de l’esquerra del riu Ripoll

Un grup de joves de Torre-romeu organitza la inauguració del nou Espai Obert d’Activitats Esportives i Lúdiques del barri

El divendres 13 de desembre, a les 4 de la tarda, se celebrarà la festa d’inauguració del nou Espai Obert d’Activitats Esportives i Lúdiques de Torre-romeu, situat a la plaça de Montcortès. La iniciativa s’ha impulsat en el marc del procés comunitari Som Torre-romeu.

La celebració comptarà amb una tirolina amb rocòdrom, un taller de parkour i una sessió de cinema a la fresca, entre altres activitats, de les quals els joves del barri de Torre-romeu podran gaudir durant tota la tarda del divendres.

Entre altres, l’objectiu de la celebració és fomentar que els joves es facin seu aquest nou espai esportiu i lúdic que ara s’inaugura, que l’utilitzin i, en definitiva, que s’organitzin per tal de millorar el seu entorn més proper.

Som Torre-romeu, una xarxa que implica veïnat, entitats i professionals

El procés Som Torre-romeu té com a finalitat crear xarxes entre el veïnat, les entitats i els professionals del barri per tal de planificar actuacions i projectes que millorin les condicions de vida del seu entorn més immediat.

Enguany, una de les actuacions que s’estan duent a terme és precisament l’organització de les activitats que es desenvoluparan en aquesta festa jove. Es tracta d’un grup de joves d’entre 14 i 16 anys, que han comptat amb el suport d’alguns dels protagonistes del procés Som Torre-romeu, entre els quals l’Ajuntament, Pandora (Fundació Idea) i l’Associació de Veïns de Torre-romeu. A més, la Plataforma per la Llengua també facilita la realització d’una de les activitats.

Categories Servei de Mediació, Drets de la ciutadania