PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

14
Juliol
2020

Obertes les inscripcions al curs de Gestió Integral de Petites Associacions

Aquesta tercera edició del curs es farà en línia

Obertes les inscripcions al curs de Gestió Integral de Petites Associacions

L’Ajuntament de Sabadell organitza una nova edició del curs gratuït de Gestió Integral de Petites d’Associacions. Aquesta tercera edició, que s’havia d’haver realitzat de forma presencial el passat mes de maig, es va haver d’anul·lar a causa de la Covid-19, s’ha tornat a programar i es farà del 9 al 30 de setembre, en línia. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer complimentant aquest formulari. Les places són limitades.

 

La formació està adreçada a membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell, majors de 18 anys, que vulguin introduir-se, millorar i aprofundir la gestió integral de l'entitat. L’acció formativa s’emmarca en el Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat.

El curs es farà en format en línia, amb el 75% de la càrrega horària a la plataforma moodle. En aquest entorn es combinaran documents i presentacions corresponents als continguts teòrics del curs amb exercicis que potencien la diagnosi de com s’apliquen aquests continguts a l’entitat. Es faran 2 sessions en videoconferència a través de la plataforma zoom, els dies 9 i 30 de setembre, de 18 a 20 h.

Els continguts que es tractaran seran els següents: obligacions associatives i documentals, obligacions econòmiques i fiscals i la gestió de les subvencions. Altres temes que s’abordaran són la gestió de persones i de projectes.

Als alumnes que superin el 75% d’assistència al curs se’ls lliurarà un diploma acreditatiu expedit per la Generalitat de Catalunya. El curs està reconegut dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya.

     

Més informació al web de l’Oficina d’Entitats i Voluntariat:

web.sabadell.cat/oficinaentitats