PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

28
Octubre
2019

Obertes les inscripcions per participar en la 22a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

De l’11 al 20 de novembre, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach

Obertes les inscripcions per participar en la 22a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat ha obert aquests dies les inscripcions per participar en la que serà la 22a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat. Les sessions, que tindran lloc durant el mes de novembre, estan adreçades a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o estiguin començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre. La inscripció cal formalitzar-la al telèfon 93 745 31 84 o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans del 7 de novembre.

Les diferents sessions tractaran les qüestions bàsiques sobre el voluntariat. D’aquesta manera, es tractaran temes com: què és el voluntariat, àmbits d’acció, la persona voluntària: que ens motiva a fer voluntariat?, el perfil de la persona voluntària, la participació: element fonamental de l’acció voluntària, els drets i deures de la persona voluntària i de l’organització del voluntariat dins d’una entitat i acabarà amb una taula rodona amb experiències de persones voluntàries d’entitats locals dels diferents àmbits d’intervenció del voluntariat.

El curs l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja Sabadell i compta, a més, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i la Fundació Avan.

Les classes tindran lloc els dies 11, 13,18 i 20 de novembre, de 18 a 21 h, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16) i està reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. El curs és gratuït i les places són limitades.