PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

22
Desembre
2014

Sabadell suma promou l’edició d’un llibre els beneficis del qual es destinaran al Rebost Solidari

Sabadell Suma, el programa municipal que coordina i gestiona els serveis adreçats al voluntariat, ja sigui informant, assessorant i orientant a la ciutadania i a les entitats ha promogut l’edició d’un llibre solidari escrit per la sabadellenca Laia Segarra i que porta per títol  Eternitats, moments.

 

Els beneficis de la venda d’aquest llibre, que té un preu de 5 euros, es destinaran al Rebost Solidari de Sabadell.

Tal i com explica l’autora, aquest projecte que arrenca a l’any 2010, fruit d’una experiència transformadora viscuda en un retir de meditació va ser el naixement d’uns textos. Part d’ells es van publicar l’any passat, enguany se n’han publicat uns altres. En ambdues ocasions, el format escollit va ser el de llibre solidari. En la primera ocasió, els beneficis van anar destinats a l’ONG Andròmines, que es dedica a fer inserció sòcio-laboral i formació, i enguany aniran destinats al Rebost Solidari de Sabadell. Per conèixer més el projecte es pot consultar el seu blog: www.eternitatsvychara.blogspot.com.

Només es tracta de mirar una mica més lluny i adonar-se que amb un simple gest allargues la solidaritat a persones que la necessiten. En moments difícils això és un regal i dóna aliment al cos i l’ànima: de qui dóna i de qui rep.

En aquest sentit, cal recordar que un dels objectius bàsics del programa Sabadell Suma és fer de pont entre ciutadania i entitats, afavorint la incorporació del voluntari allà on millor pot dur a terme la seva col·laboració.

Si voleu participar d’aquesta cadena, ara ja podeu adquirir el llibre Eternitats Moments a diversos llocs de la ciutat o bé adreçar-vos al Rebost Solidari de Sabadell https://ca-es.facebook.com/rebostsolidari