14
Maig
2019

L’Ajuntament adjudica una nova senyalització d’aparcaments públics de cotxes del centre de Sabadell

Estarà acabada al cap de 3 mesos de començar l’actuació i reduirà el trànsit de vehicles que busquen aparcament en un 30%

L’Ajuntament adjudica una nova senyalització d’aparcaments públics de cotxes del centre de Sabadell

L’Ajuntament ha adjudicat la nova senyalització d’aparcaments públics de vehicles que hi ha al centre de Sabadell. Es tracta de senyals viaris que s’ubicaran a les entrades de la ciutat i aniran donant informació concreta a mesura que els vehicles es vagin acostat al centre i als aparcaments més pròxims. D’altra banda, els senyals de la segona corona informaran del nombre de places màxim que conté cada aparcament i de la suma dels que hi ha enunciats.

Com a característica peculiar, l’Ajuntament ha assignat codis de color, un per a cada aparcament, per tal de facilitar el seguiment de l’indret desitjat mentre es condueix.

També s’instal·laran senyals a les sortides dels aparcaments, que indicaran les vies ràpides més pròximes, per evitar al màxim la circulació de vehicles per carrers secundaris i reduir així l’impacte que tenen per al veïnat.

Es calcula que aquesta mesura reduirà el trànsit de vehicles que busquen aparcament en un 30%, amb la consegüent rebaixa d’emissions gasoses ineficients. També es preveu que afavorirà el comerç de proximitat, ja que facilitarà l’arribada de clients.

Aquest projecte es completarà amb un projecte en fase d’estudi per instal·lar senyals digitals intel·ligents, que indicaran el nombre de places disponibles a cada aparcament en temps real.

Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa Señalizaciones Villar, SA.  tenen un termini d’execució de tres mesos i són el resultat de la col·laboració entre l’administració municipal i els diferents propietaris o operadors d’aparcaments d’ús públic.

Categories Mobilitat, Espai públic , Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge Tags aparcaments públics, espai públic, mobilitat, senyalització, urbanisme