21
Juny
2019

Les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell romandran tancades per fer-hi obres de millora

Serà entre el 26 de juny i el 2 de setembre, per pavimentar-les de nou. A més, s’hi tornaran a posar elements de drenatge i se n’actualitzarà la senyalització

Les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell romandran tancades per fer-hi obres de millora

Entre el dimecres 26 de juny i el dilluns 2 de setembre, les andanes de l’estació d’autobusos de Sabadell –situada a la Gran via, al costat de la plaça de Clara Campoamor– estaran tancades per fer-hi obres de millora. L’actuació, que duu a terme la Generalitat de Catalunya, inclou la nova pavimentació de la platja d’andanes, la reposició d’elements de drenatge i l’actualització de la senyalització.

El dimecres 26 de juny, a les 10 del matí, es tancarà l’estació i els autobusos es desviaran a les parades provisionals.

Així, mentre durin les obres, l’Ajuntament habilitarà cinc punts de parada provisionals per als autobusos. N’hi haurà dos al carrer d’Alfons Sala (al lateral Gran Via), entre els carrers del Ripoll i del Comte Reus. El tercer serà davant la Fira Sabadell (al carrer d’Alguersuari Pascual). El quart, al carrer de l’Estació (entre els carrers de Casanovas i Bosch i el de les Tres Creus) per a les línies urbanes i interurbanes de pas, que substituirà la parada que hi havia a l’interior de l’estació d’autobusos, al costat de la sortida de Rodalies. Finalment, el cinquè punt es trobarà al carrer de Brujas (entre el carrer de la Creueta i el carrer de l’Illa).

Obres de millora a 15 estacions i parades d’autobús de Catalunya

El projecte s’inclou dins d’una actuació de la Generalitat que té per objectiu fer obres de millora a 15 estacions i parades d’autobusos d’arreu de Catalunya, amb un cost total d’1,9 milions d’euros. S’actuarà a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Sabadell, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.

Categories Mobilitat, Districtes, Transport Públic, Mobilitat i transport Tags districte 1, DISTRICTES, espai públic, estació d'autobusos Sabadell Centre, mobilitat, transport públic