PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

RESIDUS

03
Desembre
2018

Maties Serracant: “el Govern ha garantit que no hi hagi cap acomiadament”

La ITF es manté com a sistema per poder fer el pagament segons el que estipula el contracte

Maties Serracant: “el Govern ha garantit que no hi hagi cap acomiadament”

El Govern municipal valora de forma positiva l’acord que ha possibilitat que la direcció de l’empresa Smatsa hagi finalment retirat l’ERO que havia anunciat sobre part de la plantilla de l’empresa. Aquest compromís de no acomiadar cap treballador és el que comporta la finalització de l’expedient d’intervenció del servei.

La nostra prioritat absoluta és el manteniment de tots els llocs de treball i la nostra fermesa durant tot aquest procés ha garantit que finalment no hi hagi hagut cap acomiadament,

ha dit Maties Serracant, alcalde de Sabadell, qui s’ha mostrat satisfet, però ha remarcat que

continuem amb la nostra obligació de control i fiscalització del contracte perquè la ciutat tingui el nivell de neteja que li correspon.

La Instrucció Tècnica de Facturació (ITF) es manté com a sistema  de control per garantir que es factura correctament d’acord amb els serveis efectivament prestats i poder fer els pagament segons el que estipula el contracte.

Segons els acords presos per ambdues parts, a partir del treball fet des de la comissió de seguiment tècnic, es revisarà l’actual catàleg de serveis amb l’objectiu de millorar el servei de neteja i recollida de residus en el marc del vigent pressupost assignat, ja sigui amb l’increment de serveis que permetin reforçar el servei en determinades zones de la ciutat, o bé amb l’increment de les freqüències.

Les millores serien a més a més dels requeriments que des dels serveis tècnics municipals ja s’estan fent a l’empresa per corregir els incompliments en el contracte que s’han detectat.

Des del Govern es vol agrarir a totes les persones i, especialment al comitè d’empresa i a tots els treballadors i treballadores, que han dedicat esforços per trobar solucions a aquesta situació i que ha permès que finalment no es perdi cap lloc de treball.