19
Novembre
2020

Tallers per reaprofitar paper, cosmètics i menjar, en el marc de la Setmana Europea de de la Prevenció de Residus

Seran en línia i tindran lloc el 23, 24 i 26 de novembre, organitzats pel Consorci de Residus del Vallès Occidental

Tallers per reaprofitar paper, cosmètics i menjar, en el marc de la Setmana Europea de de la Prevenció de Residus

Els dies 23, 24 i 26 de novembre, tindran lloc tres tallers en línia sota el títol Dona una nova vida als teus residus!, organitzats pel Consorci de Residus del Vallès Occidental, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya. S’organitzen en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té lloc del 21 al 29 de novembre.

Els tallers són gratuïts i per participar-hi cal emplenar aquest formulari. Entitats, col·lectius i centres educatius s’hi poden apuntar, com també qualsevol ciutadà a títol individual.

El dilluns 23 de novembre el taller mostrarà quins cosmètics o preparats es poden fer a partir de residus com aliments, olis o envasos, tom també s’impartirà formació teòrica i pràctica de cosmètica i . L’endemà, el dimarts 24 de novembre, el taller ensenyarà a enquadernar una llibreta fent servir bosses i altres elements de paper. Finalment, el dijous 26 de novembre, les persones que s’hi connectin podran obtenir eines per reduir el malbaratament alimentari en l’àmbit familiar i tindran receptes d’aprofitament amb showcooking virtual.

L’Ajuntament de Sabadell forma part del Consorci de Residus del Vallès Occidental, igual que els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Gallifa, Matadepera, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Rubí, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sentmenat, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.