17
Juny
2019

El nou Govern municipal situa la resposta a les necessitats de la ciutadania com a màxima prioritat

El cartipàs s’estructura en quatre àmbits de treball

El nou Govern municipal situa la resposta a les necessitats de la ciutadania com a màxima prioritat

El nou cartipàs municipal s’estructura en quatre àmbits de treball i situa la resposta a les necessitats de la ciutadania com a màxima prioritat del nou Govern municipal.

Cartipas19B

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha definit el nou Govern com a “feminista, ecologista i d’esquerres” i ha recordat que la representació femenina –sis dones– supera la masculina –cinc homes–. També ha anunciat que

“ens posem a treballar des del primer dia. Avui mateix firmarem decrets i es posarà en marxa la maquinària de l’Ajuntament”.

Farrés ha explicat que “no som dos partits, això és un sol govern de coalició” i que aquest organigrama permetrà treballar

“a curt termini per fer que el dia a dia de la ciutat funcioni; a mitjà termini en temes clau de ciutat, i a llarg termini en els grans eixos estratègics de ciutat amb el programa Sabadell 2030”.

Marta Morell, segona tinenta d’alcaldessa, ha destacat que

“farem un govern on serem onze regidors i regidores que treballarem tots en la mateixa direcció, perquè veiem tots com avança la ciutat”.

També ha afirmat que

“el feminisme ha estat l’eix de tota la nostra campanya i la perspectiva de gènere serà a totes les àrees de govern”.

El primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, ha afirmat que

“Sabadell 2030 impulsarà projectes de ciutat pendents, com la construcció de les rondes, el Taulí, el Ripoll o la relació amb les universitats”. També ha destacat que es treballarà per “impulsar la indústria i la creació d’ocupació”.