21
Novembre
2022

L’encesa de l’enllumenat de Nadal donarà el tret de sortida a la celebració de les festes el proper dia 26

L’encesa de l’enllumenat de Nadal donarà el tret de sortida a la celebració de les festes el proper dia 26

Un any més, la ciutat tornarà a brillar i l’enllumenat nadalenc lluirà a places i carrers. El proper dissabte 26 de novembre les llums de Nadal s’encendran amb una triple ubicació: al Racó del Campanar a les 18h, a les 19h serà el torn de la Plaça del Pi i, finalment, una hora més tard, a les 20 h a la Plaça de la Creu de Barberà.

Enguany una vuitantena de carrers i places d’eixos comercials acullen més de 700 elements d’enllumenat, a càrrec de les associacions de comercials amb el suport de l’Ajuntament.

L’encesa estarà acompanyada d’un gran ambient festiu i també acollirà la rebuda del Llaminer, personatge estrella de les festes de Nadal, que arribarà per poder preparar-se per al Calendari d’Advent.

Durant la jornada també s’inaugurarà un arbre gegant decorat en cada punt d’aquesta triple encesa. No obstant això, tres arbres més també seran ubicats a les places de Còrdova (Can Llong), de Catalunya (Eix Macià) i d’Espanya (Torreguitart). També hi haurà vagons de tren al costat d’aquests arbres amb l’objectiu que la ciutadania s’hi pugui fotografiar. D’aquesta manera, l’eslògan de la temporada d’enguany, “Agafa el tren del Nadal”, podrà fer-se realitat.

A més, a la plaça de San Roc també s’il·luminaran l’Ateneu i l’Església de Sant Fèlix, entre altres edificis. La decoració la complementarà el tram final del passeig de la Plaça Major amb la projecció de formes i colors al terra.

Fira de Santa Llúcia i Pessebre

La Fira de Santa Llúcia torna amb les casetes inspirades en els mercadets de Nadal del nord d’Europa, que es van renovar l’any passat. La Fira obrirà portes del 25 de novembre al 22 de desembre i l’obertura entre setmana serà de dilluns a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 20h; i els caps de setmana i festius, de 10 a 14h i de 17 a 21h.

D’altra banda, l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell porta un any més el Pessebre Gegant a la Plaça de Sant Roc. La inauguració serà el 26 de novembre a les 12.30h i estarà present fins al 6 de gener. Estrenat fa dos anys i situat davant la façana del consistori, la qual també comptarà amb una il·luminació nadalenca, el pessebre s’ha convertit en una icona del Nadal a la ciutat.

Categories Ajuntament, Cultura i esport, Nadal Tags activitats de Nadal, Nadal 2022