16
Juliol
2020

Nou web municipal per a infants i adolescents

Nou web municipal per a infants i adolescents

Els infants i adolescents de la ciutat compten des d’aquest mes amb un nou espai al web municipal, on podran trobar informació, recursos i activitats relacionades amb aquest col·lectiu, a mes de disposar espais específics per al Consell d’Infants i les Ciutats Amigues de la Infància d’Unicef.

El web està organitzat per accedir de forma ràpida i ordenada a la informació. S’estructura en sis apartats: informació sobre l’activitat del Consell dels infants i adolescents; un espai per a les Ciutats amigues de la infància; una àrea de recursos de diferents àmbits d’interès; una zona de lleure i jocs; un apartat d’informació i assessorament en temes com hàbits saludables, relacions personals o drogues i pantalles; l’agenda d’activitats; un espai de temes destacats i un apartat de notícies.

Entre els diferents apartats del portal, destaca  la informació detallada del Consell dels infants i adolescents de Sabadell. Es pot consultar un calendari de totes les sessions mensuals, sessions de la coordinadora, sessions plenàries i altres activitats. Compta també amb un espai multimèdia, amb imatges de les sessions de treball dels membres del consell.

S’ha introduït, a més, la nova Bústia de suggeriments. Aquest projecte inicialment es va realitzar mitjançant bústies físiques a algunes escoles amb representació del Consell a la ciutat. Però tal i com van demanar els infants, per tal de garantir que tots els nens i nenes de la ciutat puguin plantejar dubtes i fer propostes, s’ha creat aquesta bústia en línia.

Unicef va reconèixer Sabadell com a Ciutat Amiga de la Infància. El web proporciona sobre aquest aspecte tota la informació relacionada sobre el seu significat i la seva implicació: què és una ciutat amiga de la infància, des de quan Sabadell forma part d’aquesta Xarxa, els informes de la situació de la infància i l’adolescència a la ciutat i altre informació rellevant.

Dins de l’apartat de Recursos s’accedeix a la informació relacionada amb l’educació, participació i educació, activitats i serveis, la xarxa de la infància, l’EAIA i un mapa amb diferents serveis, com casals, Biblioteques, places i zones verdes.