30
Juliol
2019

Serveis públics a l’agost: els CAP mantindran el seu horari habitual i sis centres cívics romandran oberts

També donaran servei l’oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana al Despatx Lluch, la Biblioteca Vapor Badia i els Museus municipals i es mantenen els sis patis oberts, a més de les piscines

Serveis públics a l’agost: els CAP mantindran el seu horari habitual i sis centres cívics romandran oberts

Durant el mes d’agost seran diversos els serveis que romandran oberts per donar servei a la ciutadania. Entre ells, els Centres d’Assistència Primària de Sabadell, que mantindran el seu horari habitual. El Servei Català de la Salut ha comunicat la proposta a l’Ajuntament, en coordinació amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària Parc Taulí. En aquest marc, només tancarà el consultori del Poblenou, del 29 de juliol fins al 30 d'agost. En aquest cas, els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència, per a la qual cosa podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobús urbà (línia 4). També durant l’agost, sis centres cívics romandran oberts, així com l’oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana i la Biblioteca Vapor Badia, entre altres serveis.

En el cas dels pacients del Poblenou, per tal d’utilitzar el servei d’autobús per anar i tornar del CAP La Serra, només caldrà que ho comuniquin a la persona que condueixi l’autobús i aquesta els facilitarà un bitllet especial per al trajecte. A més, per als veïns i veïnes del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-se, es reforçarà l’atenció domiciliària.

D’altra banda, a causa de les obres de climatització que s’estan duent a terme al CAP Creu Alta, els Serveis Socials Bàsics es traslladen al Centre Cívic de Cal Balsach. La mesura es mantindrà fins al 23 de setembre, data prevista d’acabament de les obres.

S’amplia l’oferta de centres cívics oberts, incorporant-hi el de Sant Oleguer

Pel que fa als centres cívics, aquest mes d’agost obriran portes els centres cívics de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, Concòrdia, Creu de Barberà i com a novetat, el de Sant Oleguer. Els equipaments obriran entre l’1 i el 30 d’agost, a la tarda, de les 15.30 a les 20.30 h. Amb l’obertura d’un nou centre cívic el Govern municipal vol oferir un millor servei a la ciutadania, durant aquest període estiuenc.

Despatx Lluch i Biblioteca Vapor Badia

Fins al 13 de setembre, l’Oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) mantindrà el seu horari d’estiu, de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. Les oficines cardinals estaran tancades a l’agost i fins a l’1 de setembre i també tancaran el dia 10. Del 2 al 13 de setembre, a excepció del dia 10, l’horari serà de 9 a 14 h. En referència a aquests serveis, es recorda a la ciutadania que, per tal d’evitar cues o esperes innecessàries, es recomana utilitzar la cita prèvia.

En l’àmbit de les biblioteques, del 29 de juliol a l’1 de setembre, es mantindrà oberta la Biblioteca Vapor Badia, en horari de dilluns a divendres de 10 a 21 h. La resta estaran tancades. Es poden consultar els horaris del conjunt d’equipaments bibliotecaris a partir del 2 de setembre en aquest enllaç.

Museus Municipals

Durant el mes, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) obrirà els dijous i dissabtes de 17 a 20h. El Museu d’Història obrirà els divendres de 17 a 20 h. i els diumenges d’11 a 14h.

6 patis oberts

Recordar, així mateix, que fins a finals de setembre, Sabadell compta amb patis oberts a sis centres educatius de la ciutat. Es tracta dels patis de les escoles Andreu Castells, Calvet d’Estrella, Espronceda, Joaquim Blume, Juan Ramon Jiménez i Miquel Martí i Pol, que obren cada tarda de dilluns a diumenge per oferir a infants i joves un espai on jugar lliurement en condicions de confort i seguretat.

També recordar que durant l’agost continuen a l’abast de la ciutadania La Bassa i les piscines municipals. (Més informació en aquest enllaç, dins l’àmbit Esports)

D’altra banda, els horaris d’estiu de les línies d’autobús urbà es poden consultar a www.tus.es