07
Novembre
2014

Poetes catalans i sahrauís narren amb els seus versos les injustícies socials que pateixen els pobles

L’acte, obert a tothom, s’organitza en el marc de la commemoració dels 25 anys d’agermanament de Sabadell amb l’Argub

El proper dissabte, 8 de novembre, a 2/4 de 8 de la tarda, l’Alliance Française de Sabadell acollirà un intercanvi de poetes, catalans i sahrauís que mitjançant els seus versos faran paleses les situacions de genocidi cultural, injustícies i privacions de llibertats dels pobles.

L’acte, obert a tothom, s’organitza en el marc de la commemoració dels 25 anys d’agermanament de Sabadell amb l’Argub. Estarà presentat per Estela Pareja, de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. En el transcurs del qual, els poetes saharauis Bahia Awah i Ali Salem i els poetes catalans Toni Quero i David Madueño, faran lectura de la seva obra.

Aquest intercanvi forma part del cicle “Els drets culturals, els drets oblidats”, organitzat per la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell i l’Alliance Française, el Consell de Solidaritat i Cooperació, Solidaris amb el poble Sahrauí i Sabadell Acull Infants Sahrauís, amb l’ objectiu d’evidenciar els drets de totes les cultures a manifestar la seva pròpia identitat, llengua i art en condicions d’igualtat, dignitat humana i no discriminació des de la perspectiva dels drets humans i en un entorn de diversitat cultural.