30
Gener
2015

La Junta de Portaveus aprova una proposició de rebuig sense cap tipus d’ambigüitat als radicalismes i als extremismes

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat aquest matí una proposició de rebuig sense cap tipus d’ambigüitat als radicalismes i als extremismes. La proposta, presentada pel Partit Popular, s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor de PSC, CIU, PP i EUiA i l’abstenció de l’ES i ICV.

Els acords aprovats són:

PRIMER.- Fer una crida a totes les comunitats religioses a rebutjar sense cap tipus d’ambigüitat els radicalismes i els extremismes violents.

SEGON.- Expressar el suport als governs dels Estats de la Unió Europea per a treballar conjuntament en la lluita contra el terrorisme, ja que és una amenaça comuna en què tots els Estat membres europeus hem de cooperar.

TERCER.- Manifestar la nostra defensa pels valors democràtics. L’afirmació de la convivència pacífica passa pel respecte de les persones independentment de les seves creences personals, religioses o polítiques. El debat i la confrontació de postures s’ha de fer sense buscar ferir i ofendre a qui té altra posició.

QUART.- Rebutjar els Estats que amb els suports i complicitats han facilitat el creixement dels extremismes violents religiosos en el món islàmic.

CINQUÈ.- Exigim el respecte en matèria de llibertat religiosa, i volem condemnar qui aquells països que persegueixen els cristians i altres minories religioses.