04
Juliol
2019

Prop d’un miler de persones han participat aquest curs en activitats de l’Espai d’Emprius

La temporada d’aquest equipament per a joves ha tingut una durada de set mesos

Prop d’un miler de persones han participat aquest curs en activitats de l’Espai d’Emprius

Un total de 950 joves han passat aquest curs per l'equipament municipal Emprius, adreçat als i les joves, entitats i col·lectius juvenils de Sabadell.  Amb l’objectiu de tancar el curs 2018-2019 i, alhora, celebrar l'arribada de l'estiu l'Espai Emprius ha preparat per demà divendres, 5 de juliol, diverses activitats. La cita serà a partir de 5 de la tarda i comptarà amb propostes que els mateixos joves han proposat a les diferents trobades de la comissió gestora de l'activitat, i que s’allargaran fins a les 9 del vespre.

Hi haurà activitats diverses com ara: un concert acústic a càrrec de Peter & Max; un taller d’stop motion, un altre d’impressió en 3D, una exposició de l’artista visual Whendi Groo o xerrades sobre el món de la cooperació, entre d’altres. També es podran veure tres dissenys d’alumnes de l’Escola Illa, que van participar a la desfilada de moda sostenible Upccycling.

L’Espai Emprius, és un espai de relació, intercanvi i cooperació entre joves, entitats, associacions i creadors de la ciutat. Un nou referent en la creació, la innovació, l'apoderament i la cohesió social entre entitats i associacions.

El proper mes d’octubre començarà un nou curs amb activitats en què se seguirà apostant per un model d'oci participatiu.