24
Gener
2017

Sabadell acull demà la presentació comarcal de la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra

Tindrà lloc demà, dimecres 25 de gener, a les 19h a la Sala d’Actes del Casal Pere Quart

Sabadell acull demà la presentació comarcal de la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra

L'Assemblea Oberta de presentació de la Campanya Casa Nostra Casa Vostra al Vallès Occidental tindrà lloc demà, dimecres 25 de gener, a les 19h a la Sala d’Actes del Casal Pere Quart (Rambla 69, Sabadell).

L’acte comptarà amb la presència de la regidora de Drets Civils i Ciutadania, Míriam Ferràndiz; la presidenta de la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades a Sabadell, Rita Huybens; l’escriptor i professor i voluntari en camps de refugiats, Roc Casagran i els coordinadors de Casa Nostra, Casa Vostra, Lara Costafreda i Ruben Wagensbert.

Els objectius principals de la campanya Casa Nostra, Casa Vostra és fer difusió i contribuir en la conscienciació de la situació que viuen les persones migrants i refugiades. També, vol sensibilitzar a la població per impulsar una mobilització multitudinària dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya. També es pretén pressionar a les institucions catalanes per tal que impulsin unes polítiques d’acollida efectives i reals que no acabin sent paper mullat.

En aquest marc, a Sabadell a més es prepara un acte pel dijous, 16 de febrer, amb l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la greu situació de vulneració del dret d’asil. L’acte es farà a les 18 h a la plaça Doctor Robert amb diferents corals de la ciutat que interpretaran la cançó Com plora el mar de Joan Dausà i conclourà amb la tradicional Roda de la Pau.

L’Ajuntament de Sabadell dóna suport tècnic i econòmic als objectius de la campanya i, arran d’aquesta col·laboració, s’ha decidit obrir la propera trobada de la Plataforma a totes les persones, entitats i institucions de la ciutat i la comarca interessades en donar el seu suport, impulsar la participació activa i donar més força a les accions proposades.

Per la seva part, la Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades participarà a la manifestació en favor de l’acollida de persones refugiades i migrades que es farà a Barcelona el 18 de febrer i convida a tota la ciutadania a participar-hi.