28
Gener
2022

Comencen les feines d’adequació i millora dels accessos a la zona d’estacionament de terra de l’Eix Macià

L’entrada i sortida serà a partir d’ara per la Via Augusta, on s’instal·larà un pòrtic de límit de gàlib

Comencen les feines d’adequació i millora dels accessos a la zona d’estacionament de terra de l’Eix Macià

El dimecres 2 de febrer comencen les feines d’adequació del solar de l’Eix Macià, situat entre les avingudes dels Paraires i de Lluís Companys. Les tasques consisteixen en una primera intervenció d’una part dels terrenys amb diversos elements d’ordenació de l’espai.

El pressupost de les actuacions és de 23.132,74€ i es preveu una durada de dos mesos. Algunes de les tasques que s’hi faran són la creació d’un nou accés de doble sentit, per la Via Augusta, amb peces de gual i rampes de formigó, la instal·lació d’un pòrtic d’accés amb senyalització per establir un límit de gàlib, la reparació de les voreres de les avingudes dels Paraires i de Lluís Companys, col·locació de pilones i la formació d’un cavalló de terres en el límit de la plataforma superior del solar. Els dos accessos actuals quedaran tancats. A més, també està previst traçar un recorregut segur a l’interior de l’espai de terra amb blocs tipus New Jerseys. I un altre dels canvis que es farà a la zona és delimitar la part baixa del solar amb pilones de formigó per evitar l’estacionament en la zona de més pendent i garantir així la seguretat dels vehicles.

Aquesta és la primera actuació d’un conjunt d’intervencions que es preveuen en aquesta zona per adequar l’espai i dotar-lo d’accessos i camins més adaptats al seu ús.