19
Gener
2016

Comencen les obres per reposar l’asfalt de part de la vorera del parc de Catalunya

S’ha completat l’arranjament de camins del parc del Taulí

Comencen les obres per reposar l’asfalt de part de la vorera del parc de Catalunya

 

Les actuacions de manteniment que s’estan portant a terme a la ciutat han permès arranjar camins del parc del Taulí i preveuen les obres de reposició d'asfalt de l'espai de la cantonada Eix Macià - Lluís Companys, a la vorera del parc de Catalunya.

 

 

L’actuació al parc de Catalunya comença avui. En aquest punt el creixement dels arbres ha provocat l'aixecament de la base i del paviment d'asfalt. Per evitar possibles perills, es refarà part d'aquest paviment i s’asfaltarà de color vermell, en una superfície de 436 m2. El cost de l'actuació és de 9.636,38 euros.

Arranjaments al parc del Taulí

La rehabilitació de paviments de dos camins del parc del Taulí que donen accés al complex hospitalari ja està completada i s’ha fet per reparar un enfonsament, que havia provocat un graó important entre les lloses de paviment. L’actuació ha consistit en la col·locació de noves peces de vorada, de paviment de peces prefabricades i de paviment continu de formigó.

A més, s'ha asfaltat part d'un camí secundari i s'ha estès terra per donar continuïtat a un parterre que s’havia enfonsat. L'actuació ha tingut un cost de 7.196,84 euros i ha afectat 150 m2 de superfície.