25
abril
2018

El parc de Catalunya s’omplirà d’activitats lúdiques i familiars el primer cap de setmana de maig

La Festa del Parc es farà del 4 al 6 de maig.

El parc de Catalunya s’omplirà d’activitats lúdiques i familiars el primer cap de setmana de maig

La Festa del Parc de Catalunya proposa multitud d’activitats per als dies 4, 5 i 6 de maig, que permetran que la ciutadania s’ho passi bé i, alhora, pugui conèixer millor aquest espai emblemàtic de la ciutat. S’hi faran tallers, concerts i altres activitats lúdiques i familiars, en el 26è aniversari del parc.

ATENCIÓ: ACTIVITATS SUSPESES PER CAUSES METEOROLÒGIQUES.

Dissabte 5/5/18

Activitat: CONCERT: BANDA DE MÚSICS DE SABADELL
Hora: 12 a 13:30h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: GINESTÀ
Hora: 17 a 18h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: OVELLA XAO
Hora: 18 a 19:30h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: GRUP D'HAVANERES CREMA CATALANA
Hora: 20:30 a 21:30h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Diumenge 6/5/18
Activitat: CONCERT: ORQUESTRA DE CAMBRA DE SABADELL
Hora: 12 a 13:30
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: N65
Hora: 17 a 18h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: JOAN MASDEU
Hora: 18 a 19h
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Activitat: CONCERT: STEVE SMYTH & THE DIABLOS
Hora: 19:30 a 20:45
Lloc: ESCENARI DEL LLAC
 
Dissabte i diumenge 5 i 6 de maig
Activitat: FOOD TRUCKS
Hora: 10 a 21h
Lloc: AL COSTAT DEL TEVERE

Les activitats s’iniciaran el divendres 4 de maig amb dos tallers formatius sobre arbres i plantes aromàtiques i remeieres, que es faran a l’aula de les oficines del parc.

Durant el dissabte i el diumenge es podrà triar entre diversos tallers i activitats, com ara una passejada guiada per conèixer els arbres; una passejada en bicicleta per conèixer els parcs de la ciutat; una visita a la trobada de modelistes navals al llac; un taller de teràpies naturals; danses de l’Índia, com també es podrà participar en un tam-tam solidari per la llibertat d’expressió.

Les activitats familiars principals de la festa seran una gimcana en barques de rem; la jornada de portes obertes del trenet; les actuacions d’animació infantil de la companyia Terrabastall i la presència de jocs gegants, llits elàstics i inflables, que diumenge ocuparan l’Eix Macià.

Aquest any la festa destaca també per l’aposta per la música, amb concerts dels sabadellencs Ovella Xao i N65, a més de Joan Masdeu –excantant de Whiskyn’s–, Steve Smyth & The diablos, Ginestà, Julio Lobos i molts més.

D’altra banda, diferents escenaris serviran per sentir altres tipus de música. A l’escenari que s’instal·larà al llac hi haurà música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Sabadell, havaneres amb el Grup Crema Catalana i l’actuació de la Banda de Músics de Sabadell. A l’escenari de la plaça de l’Argub i hi haurà actuacions ben diverses, que completaran l’oferta musical d’aquest cap de setmana.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, destaca que

no hem d’oblidar mai que aquest parc va néixer des de la lluita i la reivindicació ciutadanes, motiu més que sobrat perquè aquest cap de setmana l’omplim de gent per fer visible un any més el valor d’aquella lluita d’ara fa 26 anys i que és encara tan vigent i necessària.

Inscripció prèvia

Alguna de les activitats, com ara els tallers per conèixer les espècies d’arbres o les passejades amb bicicleta, requereixen inscripció prèvia. Per fer-ho cal enviar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom del taller, el nom i cognom dels participants i l’edat. En totes les activitats els menors han d'anar acompanyats per un adult responsable. El termini d’inscripcions finalitzarà el 3 de maig de 2018.

La Festa del Parc l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de: Associació Catalana de Bolliwood, Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya, Agrupació de Modelistes Aeronavals de Sabadell, Bar l'Embarcador, Cemfes, Mapa (Músics i Artistes Professionals i Amateurs), Pixies Associació Cultural i Solidària, Coordinadora de Músics de Sabadell, Protectora d'Animals de Sabadell, Bastoners de Sabadell, Ràdio Can Deu FM, Bar Tevere, Bar Dual Mirallac i Associació Espai Obert.