02
Maig
2022

El projecte de millora de la plaça de la Llibertat fa un pas endavant amb l’adjudicació del contracte

El projecte de millora de la plaça de la Llibertat fa un pas endavant amb l’adjudicació del contracte

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació del contracte d’obres del projecte de remodelació de la plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia. El projecte, que respecte de la proposta inicial ha incorporat unes taules de tennis taula, tindrà un cost de 181.321,84 d’euros i un termini d’execució de sis mesos un cop comencin els treballs.

La renovació contempla la remodelació i ampliació de l’àrea de jocs infantils de la plaça i la col·locació de taules de tennis taula i de pícnic, com també la millora de la junta de dilatació per corregir filtracions. Amb aquesta obra es configuren dues zones de jocs infantils: una per a nens petits i una altra per a infants de més de 6 anys.

En total s’hi instal·laran 8 jocs de diferents tipologies: tobogans, gronxadors, molles, carrusel i un conjunt de jocs compostos inclusius; 4 taules de pícnic amb bancs; 2 cartells senyalitzadors; 1 tanca perimetral de la zona de jocs i 1 font. A més, l’accés hi serà completament adaptat.

Així mateix, l’obra permetrà reparar la junta de dilatació del centre de la plaça per tal de corregir les filtracions que ara hi ha a l’aparcament subterrani. Per fer-ho possible, es refarà la impermeabilització de l’espai i es reconstruirà la junta de dilatació que travessa la plaça de banda a banda.