29
Gener
2021

L’alcaldessa de Sabadell demana a la Generalitat i a l’Estat més recursos per incrementar el parc d’habitatge públic de la ciutat

L’alcaldessa de Sabadell demana a la Generalitat i a l’Estat més recursos per incrementar el parc d’habitatge públic de la ciutat

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, s’ha reunit aquesta setmana amb el secretari d’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat, Agustí Serra i amb el secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge del Govern de l’Estat, Francisco David Lucas. Durant les trobades, que han tingut lloc dimecres i dijous respectivament, Farrés ha explicat als representants de les dues administracions els projectes per ampliar el parc d’habitatge públic a la ciutat i els ha demanat recursos per contribuir a portar-los a terme.

Tal com ha explicat l’alcaldessa,

“amb les trobades amb la Generalitat i l’Estat hem volgut exposar davant les administracions superiors les propostes de Sabadell per incrementar el nombre de pisos protegits a la ciutat i altres iniciatives que contribueixin a evitar que l’accés a un habitatge constitueixi un factor de desigualtat entre la ciutadania”.

Reunió alcaldessa i secr. estat

En aquest marc, Farrés ha comentat que

“a Sabadell tenim propostes i experiència per desenvolupar els projectes però alhora entenem que cal comptar amb tots els recursos possibles per donar la millor resposta als veïns i veïnes. I més en una qüestió tan cabdal com és l’habitatge”.

L’alcaldessa ha volgut agrair la bona disposició de les dues administracions, que han traslladat la voluntat de treballar conjuntament per contribuir a l’assoliment dels projectes.