20
abril
2022

S'inicia la reparació i millora dels ferms als carrers de Sant Joan i del Doctor Puig

Les actuacions es duran a terme del 25 d’abril al 30 de maig

S'inicia la reparació i millora dels ferms als carrers de Sant Joan i del Doctor Puig

En el marc del projecte de millora de voreres i ferms que actualment està executant l’Ajuntament de Sabadell a diferents punts de la ciutat, a partir del dilluns dia 25, es preveu iniciar els treballs per a la renovació del ferm dels carrers de Sant Joan i del Doctor Puig, entre Tres Creus i el carrer de la Salut.

L’execució dels treballs comportarà el tancament total al trànsit de tot el tram a partir de dimarts 26. Això implicarà modificacions en els sentits de circulació d’alguns trams dels carrers de Tres Creus, Sant Josep, Creueta i Narcís Giralt per tal de poder garantir la màxima mobilitat interna de la zona. També es produiran afectacions totals als guals dels carrers de Sant Joan i Doctor Puig.

D’altra banda, les parades d’autobús del carrer de Tres Creus i del carrer de Sant Joan quedaran sense servei. Les línies adoptaran els recorreguts dels caps de setmana arribat al carrer de la República i desviant-se per la Gran Via, tot reprenent l’itinerari des del carrer de Vilarrúbias. El servei comptarà amb informadors i informadores a les parades, a banda d’indicacions durant el trajecte, i informació puntual al web www.tus.es.

Actualment, s’està duent a terme la distribució d’avisos entre el veïnat, els comerços i els centres educatius, entre altres equipaments.

Més informació