PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

SABADELL CINEMA

Presentació

PLA DE FOMENT DE LES ARTS AUDIOVISUALS DE SABADELL 2018-2019, APROVAT EN EL PLE DE L'AJUNTAMENT DE MAIG DE 2018. El podeu consultar aquí.

Per què?

Les arts audiovisuals són una de les eines més modernes d’expressió de l’artista, així com un dels instruments més importants i accessibles de transmissió de valors i models culturals, i de denúncia, reflexió i conscienciació social.

D’entre les seves avantatges, destaca el seu potencial per comunicar emocions de manera molt directa. I és que el cinema s’endinsa, reprodueix i investiga la vida humana, els seus conflictes i passions, i ens connecta emocionalment amb els actors i la projecció. Una altra avantatge, en l’àmbit educatiu, és que ens apropa conceptes complexes que resulten molt difícils d’imaginar sense cap referència gràfica, donant una perspectiva més àmplia i completa.

No podem oblidar tampoc que es tracta d’un sector estratègic culturalment i econòmica, que contribueix a l’avenç tecnològic del país, la creació de llocs de treball, la pluralitat i el manteniment de la diversitat cultural.

En aquest segle XXI, ara que tots tenim a la butxaca un instrument per fer fotos i gravar, transmetre-ho a l’instant, i visualitzar qualsevol contingut emès des de qualsevol punt del món, la potencialitat i aplicacions de l’audiovisual són inimaginables.

Objectius

Atesos aquests motius, l’Ajuntament de Sabadell ha desenvolupat aquest Pla de foment del cinema i les arts audiovisuals 2018-2019.

Un pla que, d’una banda, pretén donar suport a la creació i els seus autors, facilitant a les empreses productores l’elaboració de materials audiovisuals en totes les seves formes i etapes, com són la formació, creació, producció, distribució i exhibició, amb el fi de contribuir a la millora de la competitivitat de les empreses catalanes, així com promoure la nostra ciutat com a punt d’interès d’aquesta activitat econòmica; I, de l’altra, contribueixi al coneixement de la història i llenguatge cinematogràfic entre la ciutadania, facilitant l’accés a obres d’alt valor cultural, històric i/o estètic, o de denúncia i retrat de la realitat social.

Taller audiovisual per a joves - Can Puiggener

 Taller audiovisual per a joves - Casa dels Pins (Els Merinals)