PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

SBD ON La Cultura al teu barri

L’Ajuntament impulsa el projecte “SBD ON. La cultura al teu barri” per apropar la formació, la creació i l’exhibició de la cultura al territori.

Més enllà del repte que suposa democratitzar la cultura i fer-la accessible al conjunt de la ciutadania, cal posar en valor la proximitat i el desenvolupament cultural comunitari, convidant als veïns i veïnes a ser no només espectadors actius sinó també cocreadors d’iniciatives culturals i d'espectacles. Partint d’aquesta premisa, l’Ajuntament impulsa el projecte “SBD ON. La cultura al teu barri”, format per un conjunt d’activitats que tenen un objectiu comú, apropar una cultura de qualitat als diferents barris de la ciutat.

Es fa una clara aposta per invertir en un nou projecte de Cultura de Proximitat als barris, que inclourà un projecte específic de Cultura Urbana, adreçat a les expressions culturals dels i les joves a l’espai públic i en espais informals de la ciutat.


Accions artístiques EN CURS a diferents barris de la ciutat

Teatre de Barri

Teatre de Barri "Posada en escena"

"Posada en Escena" és un taller de teatre de tretze sessions; un tastet de les tècniques interpretatives bàsiques per treballar un text i un personatge. En aquesta segona edició es faran 4 tallers de teatre a diferents barris de la ciutat.

Més informació


Més informació


També et pot interessar...